Как се влюбват различните зодии?
Как се влюбват различните зодии?

   Овен
   Влюбват се бързо и огнено, но се опитват да запазят присъствие на духа. Стремят се да покажат нежност, завоалирана с целомъдрие. Обхваща ги силно желание да осъществят физически контакт с обекта на чувствата си, което не означава непременно секс, обаче са толкова стремителни, че една най-обикновена прегръдка може да завърши, ако не с изкълчване на китка, то поне със синини по ханша. Готови са да прескочат правилата, защото приемат закона като „врата насред полето“. Всеотдайни са, но непохватни. Ако понечат да разкрият чувствата с думи може да измислят куриозно словосъчетание и вместо загадъчна усмивка да предизвикат откровен смях. Ако обектът на любовта им не е наблизо са толкова необуздани, че може да излеят чувствата си върху първия срещнат.
   {jumi[ads/ads-468.php]} 

   Телец
   Подхождат към обекта на чувствата си целенасочено, но сдържано. Влюбват се трайно и страстно. Разкриват чувствата си бавно и романтично. Правят го повече с красиви жестове (бутилка вино, помощ в критичен момент, изтънчен подарък), отколкото с думи. Говорят за чувствата си едва след като добре опознаят „жертвата си“. Тогава са сигурни в позициите си и така са го (я) омотали в паяжината от ласки, внимание, уют и скъпи подаръци, че няма никакъв шанс да бъдат пренебрегнати или изоставени. Понеже са много организирани и невъзмутими действат успокояващо на партньорите си и им създават усещане за защитеност.

   Близнаци
   Те бият всички рекорди по брой влюбвания. Регистрират най-много „свалки“ на глава от населението. Подхождат към обекта на чувствата си без излишна страст, но с много фантазия и енергия. Нямат нищо против да поддържат един постоянен партньор, но имат нужда от разнообразие и непрекъснато кръшкат. Правят го не заради емоцията, а заради „спортната слава“. Ако останат по-дълго с един и същ партньор то е по-скоро от чувство за дълг или заради удобството, отколкото от силна привързаност. Близнаците са безгрижни, те непрекъснато летят върху едно пухкаво розово облаче. Ето защо любовните им отношения са неповторими и непредвидими. С една усмивка са в състояние да разтоварят от гърба на любимия човек всички грижи и… да му натоварят своите.

   Рак
   Предпочита да е влюбен, отколкото да е обект на нечии чувства. Раците са нежни, духовни, но… уязвими и страхливи. Те не обичат да разкриват чувствата си, очакват от партньора да ги разбира без думи и даже да отгатва действията или намеренията им. Всъщност за тях любовта не е страст а радост от секса, привързаност към някого и грижа за него. Само че губят чувство за мярка и превръщат грижата в „клетка“. Притеснителни са и използват чувствата за свое оръжие. Ако се разсърдят започват да „отмъщават“, демонстрирайки безразличие. Придобиват повече сигурност и самоувереност след осъществяване на физически контакт. Тогава започват да показват и фантазия, но умерено.

   Лъв
   За Лъвовете (и особено за Лъвиците!) влюбването е чувствено удоволствие. Те са майстори на горещите страсти и еротичните фантазии. И не само не го крият, ами охотно го споделят. Лъвовете не реагират грижовно, а аристократично. Те привличат с обноските и поведението си много повече, отколкото с външния вид. Безгрижното им артистично поведение действа като магнит на „целта“. И след като „целта“ е вече „постижение“ интересът рязко спада. Но пък преживените моменти са неповторими и неописуеми. Емоцията е толкова силна, че когато Лъвът направи последния ход и каже: „… край, до тук беше!“ отсрещната страна буквално не може да реагира.

   Дева
   Те са скромни и предпазливи. Опитват се да запазят спокойствие и да не реагират, когато забележат, че някой ги наблюдава или когато започнат да флиртуват с тях. Правят се на безразлични. По брой създадени любовни връзки са на последно място от всички знаци. Дистантни са и ако някой се опитва да ги впечатли трябва да изглежда по перфектен начин – като визия и поведение. Девите са точни и акуратни. Те поставят ред във всичко, дори във влюбванията си. Даже да изпитват силна страст, я крият до последно. Ако едновременно се влюбят в два обекта подреждат срещите си така, че никой да не се почувства пренебрегнат, а самите те да имат време да обмислят впечатленията и преживяванията си.