Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Козирог
Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Козирог

    Началото на месеца за вас съвсем не се очертава блестящо. Мнозина Козирог ще се сблъскат с неразбиране, съпротива и дори административен натиск, затова настроението пред женския празник може да се окаже излишно войнствено.  
    След това още в продължение на 10 дни ще можете по-активно да провеждате нужната ви политика, избавяйки се от слаби и противоречиви партньори и може би скарвайки се с предишни покровители.
    Старайте се да не правите всичко в ущърб на своето здраве, а в личния си живот избягвайте резките реакции, за да не останете съвсем без подкрепа.
    След 15-ти Козирозите ще съумеят да открият подходящите за тях връзки, да установят взаимно разбирателство с колегите или подчинените, а около 20-ти ще могат решително да обновят интериора в дома си, макар че не винаги си струва да се опирате само и изключително на своя вкус.      Първата половина на пролетта за Козирозите е време за пълно потопяване в семейните въпроси, тъй като на работното място не се очаква голяма активност.
    През март вие ще трябва да сте по-близо до дома си, да възстановите роднинските връзки, да направите някои пътувания до места, където отдавна не сте били и където имате много познати. В своите действия ще трябва да внесете някои корекции, съобразявайки се с колектива.