Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Стрелец
Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Стрелец

    От 1-и до 5-ти март Стрелeц ще решават много сериозни проблеми както в своя живот, така и в заобикалящото ги общество.
    За това време трябва да бъдат променени отношенията ви с началниците, възможно е да съумеете да преодолеете някакви юридически трудности, да оформите необходимите документи за собственост, имот, да получите съгласието на важни лица относно някакви въпроси, свързани с кариерата или политиката.
    Всички компромиси трябва да отчитат интересите като минимум на трите страни, макар че могат много силно да изтощат здравето ви.
    Втората половина на март ще премине значително по-интересно и весело, Стрелците ще получат много свободно време за развлечения, доработване на стари идеи, любовни авантюри. Старайте се да не подвеждате приятелите си, а що се отнася до всичко останало – живейте за свое удоволствие.
    Влиянията на звездите в началото на март не са твърде благоприятни за вашия знак. Разместванията в работата и семейството ще носят принудителен и неочакван характер. Това обаче има своите плюсове, тъй като през март вие ще можете да отхвърлите най-неприятните въпроси в работата си, да приключите общуването с хора, които са ви тормозили и заблуждавали.
    През първата половина на месеца до 17-ти вие ще бъдете силно претоварени, затова пък в края на месеца ще се появи възможност да си починете, да изразходвате свободното си време и средства за нуждите на семейството и лично за себе си.