Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Скорпион
Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Скорпион

   Този месец за вас би трябвало да премине относително спокойно, или поне ще имате възможност по-добре от другите да използвате предоставените ви шансове и възможности, избягвайки ненужните усложнения. 
    Скорпион не следва да започват нови връзки, затова пък старите ви приятели и предишни увлечения могат да ви доставят много радост и удоволствие. През първата седмица на март е по-добре да не се впускате в пътувания, да избягвате конфликтите с властите, включително и в чужбина. 
    След 7-ми ще можете бързо и умело да решите всички текущи въпроси. В последната десетдневка на месеца ще се появят неочаквани проблеми с ремонта на техниката у дома или на работното място. Личните отношения могат да ви извадят от равновесие.  
    На Скорпион би трябвало да им върви през цялата тази година на периоди от няколко месеца. Дори този, не особено лек период не би трябвало да ви донесе някакви видими проблеми. 
    Около 8-9 март вие можете да получите добри резултати в работата си, разкошни подаръци. Много Скорпиони ще започнат да изглеждат още по-представиетлно и богато. 
    През март е възможно да се върнете към някаква отдавнашна творческа работа, да отделите повече време на децата и семейството, по-добре да вникнете в потребностите на близък човек. Може да поживеете малко за себе си, без да бързате. Подготвяйки почвата за бъдещите успехи в работата, е по-добре да не бързате да обявявате своите планове и идеи.