Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Везни
Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Везни

    Везни ще усещат явен недостиг на мотивация, физически сили и достойни партньори, за да решат най-простите работни проблеми. Възможно е самочувствието ви да страда, да сте в неопределено психологическо състояние, което ще предизвиква реакцията на околните.
    Резултатите от контактите и пътуванията в средата на март е по-вероятно да са средни и много Везни ще почувстват, че тяхната персона поражда достоен интерес едва след 20-ти март. Краят на месеца, независимо от интересните връзки и дори увлечения, вие ще трябва да прекарате достатъчно внимателно, тъй като дори една стъпка може да разруши предишната хармония.
    Предложенията за сътрудничество следва да се обмислят от всички страни и да не се поддавате на пламенността на чувствата и емоциите. Общественият живот по това време може да засвети с всички цветове на дъгата.
    Очакват ви важни размествания, преди всичко в работата, в житейския график и в отношението ви към собственото здраве.
    Възможно е да се появят нови колеги и сътрудници, да се промени работното място или условията на труд. На мнозина ще се наложи да работят на фона на лек психологически и физически спад, да се грижат за здравето на близки хора и домашни животни. Краят на март може да ви разтърси, събуждайки ви от пролетен сън.