Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Дева
Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Дева

     През този месец вие можете съвсем да забравите за себе си и своите нужди. Множество контакти, срещи, нови познанства и неочаквани пътувания ще запълнят живота ви с необичайни впечатления, но и нерядко ще нарушават подредения житейски ритъм. 
    Средата на март за мнозина ще донесе сериозни изпитания в семейното и лично общуване, домашните проблеми могат да се отразят на позициите в кариерата и обществения ви имидж. Вие трябва по-активно да търсите подкрепата и одобрението на близките си за всички свои дейности, особено през първите три седмици.
     Възможно е Девите да съумеят да разплетат сложните конфликти и възли, особено ако по-често се консултират с юристи, с психолози. В края на месеца трябва да не допускате сривове в работата си и в самочувствието си, избавяйки се от всички контакти, вещи и явления, които ви обременяват.
     Пролетта с нейните непредвидими тенденции е нелек период за вашия знак. Девите е възможно неведнъж да сгрешат в избора си на партньори за работа или на неща, които смятате за подходящи за вас.
    През март най-надеждните ви сътрудници и приятели е възможно да ви поставят в неприятно положение. Не бива да се доверявате на думи и документи; информацията често пъти ще бъде объркана и противоречива.
    В личния си живот може да се сблъскате с влияния от миналото. Спокойствието и взаимното разбирателство в семейството понякога може да ви коства големи усилия и напрежение. Едва около 25 март в деловите ви контакти ще се появи определеност, но преди това ще ви се наложи неведнъж да преразгледате своите собствени ценности, особено в материалния свят.