Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Рак
Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Рак

   През този месец ще се наложи всички свои цели да постигате с доста големи усилия, а противоречията с партньори, конкуренти, и дори съпрузи ще бъдат много остри. Въпреки това, Раците могат да прекарат първите две трети на месеца ползотворно, отбивайки всички атаки и опровергавайки слуховете за своя мек характер, в края на март да се заемат с някакви промени и размествания в работата си, касаещи кариерата им.
    През пролетта много ваши планове ще бъдат поправяни и видоизменяни, затова сега е най-добре да се занимавате с обикновените текущи въпроси, а за по-големите проекти да се заловите по-късно, чак през май например.  
     Вашият интуитивен знак винаги реагира чувствително на влиянието на звездите и често пъти дори не се нуждае от прогнози. През март обаче е подходящо да ви се напомни да се предпазвате от подписването на важни документи и сключването на делови споразумения, договори, а така също не бива да променяте работата си до края на месеца – всички предложения ще бъдат доста необмислени.
    Две трети от месеца добре ще ви се отдава интелектуалната работа. По-добре ще бъде да живеете в свободен режим, за свое собствено удоволствие, да направите някои пътувания до културни и исторически места, а важните решения да оставите за края на месеца. Последната седмица  ще ви донесе много важни събития, особено в работата. При мнозина Раци ще се появят честолюбиви планове.
    През март вие ще останете малко встрани от грандиозните промени около вас. Началото и краят на месеца обаче обещават да ви донесат духовно обновление, много интересни срещи, нови идеи и предложения.
    В началото на пролетта за вас ще е много важна темата за личните отношения и деловото партньорство. През първата половина на месеца – около 5-6-ти и 13-14-ти ще трябва да вземете правилните решения в общуването с близките си, да избегнете съблазни и несправедливости, за да не си развалите деловата репутация.
    Не си струва да планирате сериозни мероприятия преди 19 март. Тогава за всички нас ще бъде трудно да контролираме обстоятелствата. Затова пък след 21 март за вас ще се появят приятни новини и занимания, може да се подобри и финансовото състояние, ще имате поводи за добро настроение.