Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Телец
Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Телец

   Този месец би трябвало да подмине Телците, без да засегне особено жизнените им позиции и приоритетни области. Не си струва да разчитате на големи успехи или на нечия подкрепа, всички резултати могат едва да стигнат до половината от вашите очаквания. 

   По-вероятно е благоприятните обстоятелства в една област да покриват неудачните в друга, така че гответе се безкористно да споделяте успехите си или да се радвате за приятели и близки.  
   Последната десетдневка на март може да се окаже прекалено луда за спокойните Телци; по-добре се дръжте по-далеч от новите повеи и предложения. Вашето време ще настъпи в средата на април.  
   За вас началото и средата на пролетта сигурно ще бъдат период на почивка и натрупване на сили преди настъпването на вашия знак. През март не е подходящо да планирате важни мероприятия, тъй като хората ще бъдат прекалено потопени в своята работа и проблеми, забравяйки за изпълнението на обещанията си, и вие по-добре не разчитайте на подкрепа отстрани. 
   Не се изключва социален ръст и напредък в кариерата, но за това, особено през първата десетдневка на март ще се наложи да се откажете от удоволствията и да се концентрирате върху резултата. 
   След 12-ти при вас ще се появи по-романтично настроение, вие ще можете да си позволите известна непрактичност, някои незадължителни разходи за всякакви приятни дреболии.