Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Овен
Месечен хороскоп за март 2017 г, за зодия Овен

    В началото на март вие можете да бъдете заети със своите лични неща, да се потопите в миналото, решавайки стари проблеми, анализирайки изминалата година и мислейки си за възможните промени. 
   Но няма дълго да можете да се радвате на спокоен живот. След 20-ти вече няма да има време за мислене и глобално планиране. Пролетта ще нахлуе в бесен галоп от чувства, идеи, промени в работата, които за мъжете ще бъдат особено позитивни. 
   Овните ще могат да обновят солидно своя имидж, да подобрят личните и брачните си отношения, въпреки че до 29-ти вероятността от големи стресове и принудителни размествания е висока. През този месец всичко ще бъде необичайно и завладяващо, ще стане възможно възстановяването на някакви стари връзки или занимания.  
   За вашия знак пролетта през тази година е най-горещият период. Много процеси ще текат стихийно, извън вашия контрол. През първите две десетдневки на март не се изключва спад в здравословното състояние и вял период в работата, когато почти няма да ви забелязват. 
   Около 20-ти обаче при Овните се появяват изключителни перспективи в работата и в личното развитие. Към края на месеца много неща във вас, и около вас е възможно да се променят коренно. 
   Пълноценна свобода ще имате след на 29 март. Ще се повиши психологическият ви тонус, ще нарасне увереността ви в собствените сили.