Месечен хороскоп за февруари 2016 г, за зодия Риби
    През февруари вие можете много да помагате на други хора да се справят със своите ангажименти,

за да могат те в края на месеца да помогнат на вас. Възможно е през месеца около вас да има доста задкулисни или незабележими дейности, които да подготвят почвата или да отстранят някакви препятствия. 
   Рибите могат малко да преболедуват в началото на февруари, но всички ваши действия ще привличат към вас помощници, които не само да ви подкрепят в сложни ситуации, но и да ви помагат да реализирате някакви творчески или бизнес планове. 
   Работа, активност и почивка, свързана с пътуване, могат да ви донесат немалко приятни моменти и запознаване с друга културна среда и история. 
   През втората половина на февруари Рибите ще се почувстват в центъра на вниманието, както това е било преди година, когато вашите идеи за обновяване на живота сигурно са намерили голяма подкрепа. 
   В края на месеца вие ще общувате щастливо със своите приятели, съмишленици, поклонници от най-различни възрасти, култура и социални слоеве, когато е възможно да бъдете увлечени от политика или някаква обществена дейност. Най-интересните срещи и предложения ви очакват  от 17 до 24 февруари, но към края на месеца под влиянието на  Венера,  на границата на зимата и пролетта много сърца явно ще се разтопят.  
   Февруари за много от Рибите ще бъде плодотворен и успешен месец, вие ще почувствате прилив на сили и свежи идеи дълго преди рождения си ден, възможно е краят на зимата да се окаже за вас по-успешен от началото на пролетта.
   След 9-ти,  ще се появят много интересни познанства, които могат радикално да променят живота ви, представите ви за самите себе си и своите възможности.
   Вече към 14-ти вашият поглед ще се радва на разкошни придобивки или подаръци от поклонници, средата на месеца ще бъде максимално наситена с позитивни събития и стремителни промени. Вие можете да смените своя имидж, да извършите немалко интересни пътувания. На мнозина просто няма да им се седи на едно място. За една седмица може да се смени вашият кръг на общуване, да се появи нова техника и приятелски познанства. 
   След 19-ти вече настъпва вашият собствен знак, затова до края на февруари няма да има кога да скучаете. Някои Риби ще се наложи да съчетаят в себе си пет професии едновременно, с лакти да си проправят пътя в живота си. 18-19 февруари са травмоопасни дни, по-добре е да се избягват резките конфликти. В края на месеца мъжете ще бъдат особено активни в работата, от което в известна степен може да страда личният живот, реакциите ви да се прекалено импулсивни. 
   Последните дни на месеца  ще доведе до спиране на много делови процеси, трябва да се избягват резките изказвания и приказки по повод колеги и близки хора, спокойно да се понасят обективните препятствия и неуспехи.