Месечен хороскоп за февруари 2016 г, за зодия Водолей
  За Водолеите това ще бъде един от най-важните и интересни месеци на 2016 година, когато могат да се сбъднат много надежди, да се появи значително по-широк кръг от контакти.

  Вашата популярност забележимо ще расте, а заедно с нея ще започнат да се появяват и нови възможности за лично израстване, развитие и получаване на всеобщо признание. 
    На този рожден ден и цялата година след него пътят на Водолеите ще осветява Късметът и вие ще трябва максимално активно да получите образование в различни сфери на живота и заедно с това да помагате на новаците и по-слабите хора, да им предавате своите знания и опит. Всички успехи ще идват при вас без особена борба, благодарение на умението ви да заемете правилната позиция, във всичко да следвате закона, в умението ви да контактувате с големи личности. 
    До 15-17-ти Водолеите ще трябва максимално да използват силата на собствения си знак на небето, тъй като в това време и в личен план, и в професионално отношение пред вас се открива зелена улица. Разбира се, възможни са и краткотрайни проблеми със здравето и правилната оценка на случващото се на 3-ти и 8-и, но на 4-ти, 7-и, 10-и, 12-ти, 13-ти, 17-и февруари можете да очаквате големи подаръци. 
    До 26-ти можете да се наслаждавате на хубавата звездна атмосфера, но около 20-ти, след появата на нова информация е важно да внесете бързи и активни корективи в своите най-близки планове.  
    В началото на месеца рождениците ще бъдат доста романтични и склонни към различни експерименти и фантазии. Мнозина от вас ще бъдат привлечени от далечни хоризонти, море, океани, екзотични страни, всякакви художествени занаяти, увлечение по музиката, психологията, поезията, само не и от всекидневната рутина. 
    Участието в мащабни обществени процеси и познанството с велики хора в началото на месеца могат да ви донесат слава и лесни доходи, а и леки развлечения. Но след първите 5-7 дни романтичният пламък съвсем навреме спада, защото именно през февруари е по-добре Водолеите да се занимават с работа. 
    През март ще се появят нови любовни и културни увлечения, а деловата организираност в живота ви рязко да се понижи. До 17-ти могат все още да продължават някакви финансови и търговски войни, възможни са проблеми с началството или бурни домашни размествания, но след това всички основни проблеми ща останат назад. 
    През последната трета на месеца ще се появят нови сили и идеи за творческа работа и нови флиртове, партньорските съюзи започват да носят добри дивиденти, съвместно вие ще можете да решите най-тежките задачи.