Месечен хороскоп за февруари 2016 г, за зодия Козирог
 Вашият живот би трябвало забележимо да се активизира, благодарение на нови

предложения за работа, появяването на някакви хора около вас, или на вашата собствена нагласа и желание да постигнете самостоятелност, признание и лидерски позиции. 
    За известно време Козирозите ще трябва да забравят за отдих, личен живот и развлечения, тъй като се установяват доста благоприятни условия за завоюване на ново пространство. Жените могат да седнат зад волана, мъжете ще открият нови фирми и предприятия, при това на вашия фон почти няма да остане някой конкурентноспособен. 
    Първите успехи ще заявят за себе си още около 15 февруари, при това Козирозите ще имат късмет в колективната работа и ще могат да създадат силен екип, който да работи за обща цел. От 17 до 22-и при вас е възможно да се появят грамотни консултанти и съветници, които да внесат обновление и важни контакти, включително с далечни страни. 
    Последната трета на месеца ще ви позволи вярно да вникнете в текущите тенденции и да се ориентирате по отношение на своето бъдещо развитие. Консервативните по характер Козирози ще бъдат способни на сериозни промени в своето мислене, възгледи и предпочитания.  
    Вашият рожден ден вече отдавна е отминал, но много въпроси и грижи въпреки това се пренасят за февруари. Свободното ви време явно ще стане повече, а грижите – по-малко. 
    Козирозите ще могат по-отблизо да се запознаят с приятната страна на живота, която те обикновено не си позволяват. Мнозина цели дни ще се мотат из магазините, ще обикалят изложби, партита, презентации. Вашата светска и обществена активност, публичната работа изисква от вас да изглеждате перфектно, затова трябва по-често да се хвалите с нови покупки, украшения, подаръци. 
    Средата на месеца за вас е най-успешният ви период, когато всичко ще става лесно и красиво, може да получите подкрепа от нови и стари приятели, да подобрите отношенията си с хората. Всичко, което засяга работата, официалните контакти и кредити трябва да ви донесе късмет и нарастване на благосъстоянието. 
    При жените ще се появят благоприятни шансове за подобряване на кариерата им. След 10-ти вие ще започнете по-активно да се интересувате от новата информация, да повишавате своите знания в различни сфери на живота. 
    През последната третина на месеца при вас се повишава духовната и интелектуална активност, мнозина ще поискат да заминат нанякъде, да видят нови места. Късметът ви през това време расте, лесно можете да се решите на някакви своевременни промени в живота си.