Месечен хороскоп за февруари 2016 г, за зодия Скорпион
  Февруари за вас доста успешно съчетава напрежението на вътрешния и външен живот.

Вероятно при Скорпионите някакви необходими промени в семейството и в работата няма да протекат много гладко, те ще трябва да направят много принудителни промени, особено до 14 февруари, но това само ще ги подтикне към повишаване на резултатността от техните начинания. 
    Освен това Марс в силен знак ви помага при избора на полезните ви контакти, в успешната интелектуална и физическа работа, в посреднически функции. Затова Скорпионите след известен стрес в началото на февруари, през втората половина на месеца ще могат значително да укрепят своите позиции, да подобрят отношенията си у дома, да си позволят определена свобода при избора на красиви вещи и скъпи покупки. 
    През периода от 17 до 25 февруари може да ви посетят много ярки идеи по отношение на допълнителни доходи, отдих и развлечения, мнозина ще получат потвърждение за свои предишни идеи и решения. Хората ще се вслушват в думите ви, а всички промени ще бъдат своевременни и успешни.  
    През първите дни на февруари ще ви привличат велики дела и амбициозни проекти, а понякога и истински авантюри. Скорпионите ще им се прииска да поживеят нашироко, да се изключат за известно време от всички проблеми. 
    Още от есента късметът не ви напуска, затова мнозина ги очаква награда за труда, късмет в хазартните игри, разкошни подаръци и придобивки, вдъхновяващи пътувания по интересни места, докосване до културата и изкуството. 
    В средата на месеца се активизира вашата водна стихия, появяват се много нови приятели и ярки познанства, блестящи идеи ви позволяват да направите много по-интересни своя делничен живот и работа. Ще ви се наложи бързо да усвоявате нови езици, навици, професии, полезно ще бъде да преминете някакво ускорено обучение. 
    През втората и третата десетдневки на месеца много неща ще ви се получават добре; добрите доходи, приятното общество и успешните пътувания ще бъдат залог за добро настроение. Само понякога ще ви се наложи да се противопоставите на известен натиск от външния свят, но той само ще ви амбицира и настрои за нови победи. 
    Краят на месеца също е благоприятен за вашия знак, но това ще се прояви най-вече в личния живот, а в бизнеса част от контактите е възможно да се стопират, ще се появят мисли за възобновяване на някакви стари проекти. Не си струва да разчитате на късмет, възможно е обстоятелствата да възпрепятстват вашата „игра“.