Месечен хороскоп за февруари 2016 г, за зодия Дева
   Всякакво планиране през февруари за вас няма да е лесно, защото когато на небето властва Водолей, всичко може да се променя по непредсказуем начин.

   До 12-14 февруари обаче за вас е възможно силно да се промени работната среда и отношенията с колегите.
    В началото на месеца жените у дома ще страдат от променените обичайни условия, мнозина ще имат грижи поради заболяването на членове на семейството, включително и домашни любимци. В средата на февруари Девите принудително ще се занимават с преразглеждане и преработване на своя работен график, тъй като ще се появят много допълнителни грижи и работа. 
    Старайте се да не нервничите поради временната нестабилност, всички промени могат да са ви от полза, ако усвоите нови навици и творчески професии, ако се научите да боравите с по-съвременни компютърни и мултимедийни технологии. След това за мнозина работата ще се превърне в приятна почивка. 
    След 17-ти можете да привлечете към себе си вниманието на ново общество, контактността и любознателността на Девите ще се повиши, заедно с желанието за общуване с широк кръг приятели и нови познати. 
    Пълнолунието на 22 февруари ще ви донесе интересни предложения, възможност да ви забележат.  
    Краят на зимата както винаги носи много стихийни процеси и на повечето Деви няма да им бъде лесно да се ориентират в този водовъртеж от събития. 
    Началото на месеца ще стане най-успешният и спокоен период, ще се появи взаимно разбиране в любовта, свобода по отношение на парични въпроси, приятни новини, свързани с децата. 
    През първата половина на месеца можете да поразгледате и да си харесате някои модни придобивки, а така също да подобрявате отношенията си с роднини и познати.  
    До 14-ти ви очаква много нервен период, когато партньорите е възможно неочаквано да ви подведат, да променят плановете си, вероятни са принудителни спешни командировки и преговори, много въпроси ще бъдат решавани спешно, като на пожар.
    Около 18-19-ти е възможно ситуацията в кариерата да се промени видимо и да се наложи да поемете върху себе си повече отговорности, решенията ви ще бъдат пред очите на всички, затова не бива да допускате грешки. Ще се появят много енергични партньори, които ще ви амбицират за някакви постижения в кариерата. В същото време обаче е възможен известен спад в здравословно отношение. 
    През последните дни на февруари са възможни скандали с документи и проблеми при пътуване, множество спешни ангажименти у дома, които ще създадат стрес и напрегната атмосфера в общуването.