Месечен хороскоп за февруари 2016 г, за зодия Лъв
  За много Лъвове февруари е известна загуба на тяхното аз, на техните обичайни цели и стил на действие, но заедно с това е и придобиване на по-широк поглед върху света, установяване на нови и приятелски контакти. 

    В началото на месеца здравословното ви състояние е възможно да не е твърде стабилно, но дори болестите или паузата в работата ще ви помагат да се настроите на нова, по-творческа вълна, да си спомните за света на развлеченията и за съществуването на голямо количество съюзници. Някои въпроси ще можете да решавате само с едно телефонно позвъняване, благодарение на подкрепата на добри познати. 
    Обществото сега реагира много добре на вашите инициативи, затова в средата на месеца могат да се появят нови помощници, съблазнителни предложения за партньорство, съдружия, някакво съвместяване на усилия. Важното е да не е пропускат подобни шансове. През последната трета на месеца вие ще можете да пресеете всички излишни предложения, и да видите редица леки и очевидни решения в някакви сложни ситуации. 
    Целият февруари, с изключение на първите и последните два дни, е благоприятен за светския и любовен живот, за уреждане на отношенията в брака и във всички видове съюзи.  
    За вас февруари е месец на повишена активност, когато в света наоколо ще нараства реакцията на вашите действия. В резултат може да станете забележителна фигура и да придобиете нови партньори, но и да се сблъскате с повишена конкуренция и претенции. 
    През първата десетдневка здравето ви видимо ще е в слаба форма, намаляват защитните сили на организма, ще трябва да се почива повече и да се избягват претоварванията. През този период ще имате много творчески контакти, в брака ще трябва да проявите особена чувствителност и по-често да жертвате своите интереси. В бизнеса не са изключени измами. 
    Втората десетдневка със сигурност ще бъде най-продуктивна, добри резултати ще поднесе съвместният бизнес, вие ще можете да повишите своя рейтинг, да получите повече свобода и стабилна подкрепа от партньорите си. В някои конфликти е възможно към вас да се обърнат за помощ, което ще усложни отношенията в семейството и на работното място; старайте се да избягвате рисковани и опасни постъпки. 
    През последната третина на февруари, когато Риби сменя Водолея, вие ще трябва да превключите вниманието си върху някакви големи лични цели, свързани със строителство, политика, кариера. Ще се нуждаете от подкрепата на приятели и нови помощници, може да се появи и много физическа и организационна работа. През последните дни на месеца е по-добре да не се подписват финансови договори; възможно е през март всичко да се преобърне.