Месечен хороскоп за февруари 2016 г, за зодия Близнаци
   Ако не броим началото, февруари би трябвало да бъде доста позитивен.

  След 2-ри ще започнат да се появяват добри и приятни новини, хората ще се отнасят към вас с голяма любов, а деловите успехи по най-уместен начин ще се съчетават с културните развлечения и светския живот.. 
   Близнаците много чувствително ще се отнесат към ретроградният Меркурий в родствена стихия, затова вашият живот ще върви напред и нагоре към някакви пикове, докато на 14-те не се появят най-ярките резултати, предложения и срещи. През февруари би трябвало да имате успешни пътувания, контакти с чужбина, разширяване на духовните хоризонти, на знанията. .  
   През първите десет дни на месеца мнозина ще могат да общуват със своите учители, да получат ценно ръководство за по-нататъшното си развитие.  
   . През втората половина на месеца, вие ще продължавате да сте активни в контактите си, но може да усетите отслабване на здравето, известни промени на 17-24 могат да ви застигнат неподготвени. Затова в края на месеца е важно бързо да възприемете новите тенденци на ръководството и гъвкаво да променяте политиката си..  
   16 и 17 февруари могат да ви донесат най-големи успехи и слава, а 28 февруари и 1 март е по-добре да избягвате острите конфликти и изказвания.  
   Независимо от краткия месец, през февруари ви очаква променлив, бързопроменящ се живот, поява на нови интереси, промени в работата. Нещата може да се променят всяка седмица, ще се наложи често да се адаптирате към нов ритъм..  
   В началото на месеца обаче скоростта на Меркурий е значително по-висока, затова всичко, което сте си намислили, ще се получава. През първата половина на месеца реализацията на плановете ви ще зависи повече от това, което ви обкръжава, и ще бъде по-добре, ако спокойно подготвяте почвата, и изчаквате своя момент, който ще настъпи през втората половина на месеца. .  
   С настъпването на Риби, след 18-19 февруари, мнозина Близнаци ще получат нови сили, в работата и в бизнеса ще започне активно раздвижване, за кратък период от време вие ще постигнете големи резултати, самостоятелност, признание.. 
   Марс ви дава сили, мнозина ще се наложи да отстъпят пред вашия натиск, важното е да не загубите контрол и да не се преуморите от прекалена активност. В края на месеца поради влиянието на Меркурий, мнозина от вас ще се наложи да се откажат от част от контактите и деловите проекти, които ще прецените като прекалено обременителни. .  
   До 28-и взаимното разбиране е нарушено, борбата на работното място ще ви отнема много сили и нерви, а някои проблеми после ще се налага да бъдат решавани през целия месец март.