Месечен хороскоп за февруари 2016 г, за зодия Овен
    Февруари ви носи освобождаване от повечето януарски ситуации, а така също и нови възможности в бизнеса и деловото развитие, които ще започнат да се усещат още от втората седмица.

  Месецът обещава да ни зарадва с приятелска помощ и полезни познанства. 

    Овните ще бъдат по-открити и възприемчиви към своите партньори, затова в живота им ще се появят повече хармонични тенденции, обмислени решения, мисли за бъдещето. През първите две седмици ви очаква и голям успех в творческата и обществена работа, а децата и любимите ви хора ще добавят още поводи за радост. 
    В средата на месеца вие видимо ще се промените, излъчвайки ново усещане за лекота, увереност и очарование. Търсете и използвайте възможностите за лично развитие, напълно е възможно да оглавите колектив от съмишленици, особено след 12-14-ти. През февруари почти винаги отношенията на Овните с родителите и шефовете се изострят и не може да се каже, че са леки. 
    В края на месеца обаче настъпва период на временен отдих и отпускане, когато следва много внимателно да следите за здравето си. И още едно специално предупреждение – всяка първа седмица на март за Овните е много опасна за здравето, бизнеса, контактите им с властта, затова в края на февруари не е подходящо да се насрочват срещи и важни решения за този период.  
    През целия месец планетите ще ви дават допълнителни сили, вдъхновение в ежедневната ви работа и духовно пробуждане. Благодарение на знака на Водолея, който в момента царува на небето, в главата ви ще се появят много нови идеи, а добри познати ще ви помогнат да разнообразите почивката и работата, да вземете участие в някакви мащабни мероприятия. 
    През първата половина на месеца вие ще бъдете заети с работа, доходи и разходи, натрупване на средства или необходими знания. В колективната работа могат да възникнат спорове заради финанси, но ще е по-добре да не си разваляте отношенията с приятелите заради това. 
    След 18-ти обаче вашите доходи забележимо ще пораснат. Възможно е да се разделите с предишните си задължения и да получите по-голяма свобода в работата и общуването, да активизирате интелектуалната страна на живота си, да осъществите някакви пътувания. На мнозина ще им се наложи активно да решават въпроси, свързани с транспорт и коли или да помагат на роднини, попаднали в неприятни обстоятелства. През последната дестдневка на февруари Овните ще трябва да помислят за здравето си, да отделят повече време за решаването на вътрешни и психологически проблеми.