Месечен хороскоп за януари 2016 г, зодия Стрелец
    През първата десетдневка на януари Стрелец най-вероятно ще бъдат особено загрижени за своето финансово състояние, заради което те са готови да си отказват много удоволствия.

    Материалната скованост може да предизвика охлаждане на сърдечните отношения, което отново ще подтикне Стрелците да търсят напрегнато нови източници на доходи.

   В средата на месеца ритъмът на живота забележимо ще нарасне и броят на пътуванията, срещите и консултациите ще стигне до границата на разумното с риск да я премине. През този период до 28-и включително за Стрелците вероятността за катастрофи и аварии е повишена, затова бъдете внимателни зад волана и на път, особено ако шофирате вие.
    Също такива неприятности рискувате да си навлечете поради несдържаност на собствения ви език и необмислени действия. Понякога увереността в себе си може да ви изиграе лоша шега. През последната седмица на месеца са вероятни неочаквани промени в плановете, спънки в бизнеса, по време на пътувания и преговори.
    Много сили ще изразходвате и за преодоляване на препятствия.
Началото на годината може да ви донесе известен емоционален спад, животът през това време няма да ви глези с разнообразие.
    Мнозина Стрелци ще се наложи да контролират строго своите средства, което не означава, че задължително трябва да ги икономисват. Напротив, някои придобивки ще бъдат толкова скъпи, че вие просто няма да се решите да ги направите веднага.