Месечен хороскоп за януари 2016 г, зодия Везни
    За Везните първата десетдневка на януари би трябвало да им донесе укрепване на семейните отношения. У дома ще ви разбират добре, изискванията във взаимоотношенията ви ще са реални, а атмосферата – весела и освободена.

   Постарайте се мъдро да се отнасяте към всички грижи, дори те да не са толкова уместни, например по време на почивка.
    Още в средата на месеца ще получите със сигурност награда за своето търпение във вид на уважение в семейството и интересни предложения на работното ви място и в бизнеса. В същото това време вашите съзидателни и творчески способности ще изискват активна реализация и вие ще положите маса усилия, за да направите живота си по-интересен и богат.
    В края на месеца Везните ще ги тегли към риск, игра или авантюра. Шансовете ви за печалба или загуба са равни – можете както да спечелите много, така и да загубите много. През последната седмица на месеца по време на пътуване не прибързвайте, тъй като аварийността е явно повишена.
    За мнозина от вас ще бъде много важно да се задълбочат в себе си, да си спомнят изминалата година и да си набележат най-главните цели за новата година. Във всички ангажименти ще се стремите към минимализъм, вашият обикновено весел и малко лекомислен знак в средата на зимата ще бъде склонен към сериозни размисли, особено по отношение на своето семейство, а така също и на кариерата и най-далечните планове.
    През последната третина на месеца вие можете видимо да освежите своя имидж, решавайки се на някакви експерименти в работата, ще се появят нови приятели и възможности да изявите талантите си. Като цяло обаче януари е излишно спокоен и беден на събития, през февруари ви очаква по-интересен и ярък живот.
    Добрите новини и събития буквално ще нахлуят в живота ви с настъпването на 2016. Ще имате възможност до средата на януари да поставите на ясна и стабилна основа инициативите си от делови и материален характер, което със сигурност ще ви донесе значителни ползи – както на този етап, така и в бъдеще.
    До средата на месеца е важно в професионалната сфера да откриете най-краткия и ефикасен път до целта си. Внимателно излагайте идеите си пред широк кръг от хора, особено ако те са многократно по-компетентни или са постигнали много повече от вас в професионално отношение.
    През втората половина на месеца подбирайте партньорите си с разум и общите инициативи ще бъдат реализирани според очакванията ви.
    Самотните представители от знака ще се насочат към намиране на партньора, който да отговаря на потребностите ви и на високите ви изисквания. Други ще се насочат към осъществяване на голяма инвестиция в недвижимо имущество, особено и ако я планирате отдавна.