Месечен хороскоп за януари 2016 г, зодия Дева
   За  Дева януари е един от най-добрите месеци през годината и през първите десет дни ви очаква подобряване на отношенията с  любимите ви хора, почивка и късмет.

  Можете да изненадате приятно близките си със своята ласкавост, внимание и дори щедрост на границата на разумното.
     Още в средата на месеца вашите емоции ще заискрят с нови багри, което ще ви позволи по-пълноценно да се проявите не само у дома, но и на работното ви място. Не забравяйте, че може да изглеждате красиво не само по празници.
     Можете както преди да планирате половината от живота си, а другата половина да оставите да плува стихийно. Независимо от бавния напредък, за две седмици в средата на януари ще можете да преборите планини и да спечелите уважението на колектива.
     През последната седмица на месеца ще трябва да се успокоите и да дадете възможност на организма си да си отпочине, избягвайки нервни стресове и критични ситуации.
     За земните знаци няма да възникват никакви трудности на старта на новата година. Ще ви се иска да изглеждате добре и за това са налице всички предпоставки. Единственото, което ще трябва да избягвате, това е покупката на сезонни стоки.
     Обратно, всичко трябва да има за цел дългогодишно използване. Вие можете да направите успешни покупки по време на пътуване, не си отказвайте дребни и даже по-големи подаръци. Отношенията с децата и най-близките ви хора само ще ви радват, старайте се колкото е възможно да си отпочинете по-добре, да натрупате положителни емоции за цяла година напред. Големите покупки също ще ви донесат усещане за свобода и по-богат живот. След 20-ти януари може да се появи някаква интересна интелектуална работа.
     Невъзможното лесно може да се превърне в реалност с настъпването на 2016. Възможностите ви ще бъдат отлични, особено ако имате правилната настройка и не се колебаете да поемете известни рискове, за да достигнете до заветната цел.