Месечен хороскоп за януари 2016 г, зодия Лъв
   Първата част на януари за Лъв ще бъде изпълнена с чисто служебни грижи.

  През първите десет дни пазете най-вече здравето си, тъй като през този период имунитетът ви е понижен и е по-добре ако се откажете от пътувания и странични ангажименти – активността ви няма да бъде оценена по достойнство.
    В средата на месеца настроението ви ще се повиши и работата ще започне да ви доставя естетическо удоволствие. Вдъхновението ще ви посещава направо на работното ви място, а отношенията ви с колектива ще са най-добри, ще можете да реализирате немалко сполучливи идеи.
    През периода след 21-и януари ще трябва да действате активно пред публика или също толкова активно да изяснявате отношенията си със съпруг или съдружник. Зарядът ви от увереност и ентусиазъм ще ви направи много забележима и популярна фигура в обществото.
    В същото време се постарайте да осъществите колкото можете повече съвместни инициативи и проекти. Бъдете по-търпеливи, тъй като достойното за вас обкръжение може да се появи едва в края на януари-началото на февруари.
    Едва ли ще ви се прииска да живеете активно, често да сте сред хора и да посещавате светски мероприятия, затова през януари можете да се посветите на спокойна почивка, без бързане, на общуване със семейството.
    Всичко трябва да правите за свое удоволствие, без да се стремите към признанието от външния свят. Не си струва да отлагате важните ангажименти за последната седмица, която за Лъвовете не е твърде благоприятна – възможно е да се появят здравословни проблеми или трудности в разбирателството с другите.
    По-добре е да оцените своите сили и да се върнете към решителни действия след 3 февруари.