Месечен хороскоп за януари 2016 г, зодия Близнаци
   Първата третина на януари Близнаците ще запомнят най-вече с изясняване на вътрешните противоречия в колектива от съмишленици или в приятелската си среда.

  Разногласията може да касаят плановете им за бъдещето и съвместните финанси.
{jumi[ads/ads-468.php]}
   Средата на месеца ще им донесе немалко предложения за разширяване сферата на дейност, възможно е да се появят контакти с отдалечени райони или посещения на важни лица от чужбина.  
   След 21 януари вие ще можете активно да придвижите решаването на юридически и правни въпроси относно вашата дейност. Много е вероятно да се заемете с рекламна кампания или да посетите семинар за повишаване на квалификацията. В края на месеца може да бъдете изненадани от необичайно приключение или познаство с нестандартна личност.
   Много е важно около 28-и да избягвате и най-незначителинте конфликти.
   По-голямата част от месеца вие можете да живеете в два абсолютно различни свята – единият това е външната реалност, която не би могла да се нарече разнообразна, а другият – това са вашите мечти за нещо високо и засега непостижимо.
   Още към края на януари прозата и поезията в живота ви ще започнат да се сближават, а дотогава всички Близнаци ще страдат от перфекционизъм, и няма да им е лесно да угодят на всички.
   Където и да се намирате, каквото и да правите, старайте се да научите нещо ново – сериозни размествания в личния ви живот не се предвиждат, всички трудности и стресове са останали в края на 2015 година. Мнозина ще оглеждат критично своя гардероб и ще освобождават място за нови придобивки, чието време ще настъпи още след 22 януари.
   Началото на годината за мнозина може да се окаже доста сложен период – януари – преди всичко в сферата на човешките взаимоотношения, а февруари – поради многобройните делови реорганизации. Не е желателно да се задържате в продължителен отпуск, още след 1-ти януари заедно с растящата Луна бизнесът започва бързо да набира обороти.