Месечен хороскоп за януари 2016 г, за зодия Телец
 Още с настъпването на 2016 си изградете стратегия за работа и живот.

 Не се колебайте да внесете необходимите промени в ежедневието си, особено ако по този начин ще постигнете по-голяма ефективност на работното си място, а в личен план ще си осигурите повече време за пълноценен отдих.

    Имайте предвид, че до средата на януари ще страдате, защото ще ви липсва достатъчно енергия – това може да ви направи мудни и без каквото и да било желание да се занимавате с рутинните си ангажименти. Здравето ви ще бъде сравнително стабилно, но не трябва да предприемате каквито и да било рисковани ходове, с които да му навредите.
     През втората половина на януари ще успеете да осъществите поредица от пътувания, благодарение на които да повишите своята ефективност и в същото време да увеличите материалните си приходи. Позитивната нагласа ще ви помогне да преодолявате съвсем ненадейно възникнали проблеми, застигнали ви в неособено подходящ момент. Опитайте да се справите с някои въпроси от изминалата година, като в това число приключите и със проектите, които през 2015-а не сте могли да осъществите както сте планирали.
     За повечето Телци януари ще бъде успешен месец – престижът им ще расте, сферата на личното им влияние ще се разширява. Първата третина на месеца обаче ще им донесе вътрешно безпокойство поради принудително пътуване или неуредени отношения със закона.
     В средата на месеца вашето положение може да се промени силно в положителна посока. Това е период на големи възможности и нови високи цели. През втората половина на януари, особено след 21-и вие ще можете да положите основите на бъдещия си напредък и успех и в същото време да съберете плодовете от своята миналогодишна активност.