Какъв е твоят характер според зодията?
 

    Ако поне мъничко вярвате, че характера на един човек донякъде се определя от зодията му, ще ви кажем, че това си е наистина така.

Няма да влизаме надълбоко в тема астрология, само ще ви предложим една интересна характеристика на зодиите. Може да научите любопитни неща за себе си, а и за другите.
       Овен
    Овенът е бебето на зодиака и като такова е свикнал да му се изпълняват всички желания. Той наивно вярва в доброто у хората. Способен е да ви обезоръжи с невинност и то само секунди, след като е излял жлъчни обиди по ваш адрес. За него не е от значение, че ви е обидил, по простата причина, че не го е мислил наистина. Повярва ли в дадена кауза, ще се бори за нея до край. Не обича да го командват. Трудно задържа пари в себе си. Обича предизвикателствата, но ако реши, може да бъде много разумен. Невероятен приятел е!
    Телец
    Не се заблуждавайте по кроткия му характер! Реши ли, телецът ще ви премаже за секунда. Не обича дългите словоизлияния. Дори при свалка не е активната страна. Той набелязва, но обикновено не прави първата крачка. Здраво е стъпил на земята, анализира и най-сложната ситуация за секунди. Интересното при него е, че колкото повече се трупат проблемите, толкова по-силен и издръжлив става. Не всеки Телец е милионер, но няма да го видите и на опашката за социални помощи. Рано или късно парите идват при него. Обича изкуството, особено рисуването и музиката. Обича и лукса, не веднъж е харчил неблагоразумно за скъпа вещ.
   Близнаци
   Това, което близнаците не понасят, са тесногръди и застояли хора, както и такива, които нямат мнение. Те не могат да стоят, без да правят нищо. По принцип са работохолици. Ще ви сразят светкавично, ако ги предизвикате на словесен дуел. Не обичат установените правила и монотонността, може би и затова често закъсняват за срещи. Почти всички представители на зодията владеят повече от един език и писането много им се удава. Нямат равни в способността си да убеждават! Имат невероятно чувство за хумор, но им липсва постоянство и търпение.
    Рак
    Раците са заклети романтици, особено жените. Обикновено са на крачка от песимизма – имат много страхове и са несигурни, за да направят нещо им трябва сигурна гаранция. Най-добре се чувстват в дома си. Често са сопнати и раздразнителни. Може да им се доверите за всичко, но не очаквайте от тях да разкрият чувствата си. Ще проявят съпричастност и със сигурност ще се опитат да ви помогнат. Що се отнася до любовта, Ракът винаги иска още и още, за него емоционалното състояние е по-важно от физическото!
    Лъв
    За лъва няма средно положение – той или кипи от енергия или изпада в аристократична ленивост. Никога не го засягайте на тема достойнство! Лъвът има странно въздействие върху хората. Само няколко минути му трябват, за да влезе в съзнанието ви. Обича да научава нови неща и да се развива. Слабото място е суетата му. Нужен е само един комплимент и вече е на ваша страна. Често театралничи, но никога не хаби усилията си напразно.
    Дева
    Девите са спокойни, дори флегматични. Не са словоохотливи. Не си падат много по шумните места, предпочитат домашни събирания. Обичат да се тревожат, извън това си състояние не се чувстват комфортно. Те са разумни, разсъдливи и лоялни. Рядко се влюбват, но случи ли се – обичат докрай. Педанти са на тема чистота. Веднага забелязват чуждите недостатъци, но не и своите. Обичат да помагат, но никога няма да допуснат да им се качите на главата. Каже ли дева „Не!“, много трудно можете да го обърнете в „Да!“