Защо изневеряват мъжете според тяхната зодия?
Защо изневеряват мъжете според тяхната зодия?

    Слаби ангели, полигамна природа, гаден характер – можем да назовем десетки причини за мъжката изневяра. Но пък астрологията също има мнение по въпроса. Защо изневеряват представителите на различните зодии? Сега ще ви кажем!
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Овен
    Като цяло той е верен мъж и ако кръшне встрани, то е, защото е силно привлечен от дадената жена. Или вие отдавна не сте това, което бяхте за него в началото. И много скоро той ще ви го каже.
    Телец
   Особеното при тези мъже е, че те просто трудно отказват каквото и да било. Изневеряват най-често, ако жената буквално им се предложи. Има и още една причини и тя е чисто финансовата. Тоест да спи с въпросната мацка ще му донесе материални облаги.
   Близнаци
   За тях можем спокойно да кажем, че това им е природата. Те често манипулират и си играят с чувствата на другите. Защо изневеряват? Защото е почти невъзможно само една жена да задоволи многобройните им изисквания и представи за емоция и страст.
    Рак
    Тези мъже са домошари и биха изневерили само, за да се спасят. От какво? От самотата, от презрението на жената в живота им, от емоционалната празнина… Или, ако не искате вашият рак да ви кръшка, често му повтаряйте колко много значи за вас и колко го обичате.
    Лъв
    Защо изневерява лъвът ли? Защото може! 🙂 Нека погледнем по-сериозно. Тези господа са магнит за жените и понякога не устояват на изкушението. Но имайте предвид, че ако наистина обичат жената до себе си, мноого трудно биха й изневерили.
    Дева
    Смята се, че това са най-верните мъже. Само че това се отнася само за сериозните им връзки. И ако сте с Дева от няколко месеца, не си мислете, че това е сериозна връзка. Малко грубо ще прозвучи, но тези мъже изневеряват, защото им е приятно да демонстрират превъзходство. Те вярват, че са нещо много повече от останалите и това е още един начин да си го докажат.