Месечен хороскоп за декември 2017 г, за зодия Близнаци
През декември Близнаците ще проявят най-голяма активност в сферата на личните и делови взаимоотношения. Ще забележите, че сте започнали да играете по-активна роля в личните отношения и сте станали по-напористи в отношенията си със своите делови партньори.

   Важно е само да контролирате своите изяви, за да избегнете споровете. Във всичко останало нещата в посочените сфери ще се подреждат благополучно. През първата половина на месеца вие също така можете да освежите и хармонизирате своите интимни отношения.
   Топлотата, която сега ще имате в отношенията ви, положително ще повлияе и на качеството на интимния ви живот. Първата половина на декември е също така и прекрасен период за инвестиции. Втората половина на месеца ще донесе възможност да пътешествате повече, да разширите кръгозора си. Ще можете също така да общувате и обсъждате теми, свързани с финанси, ще обсъждате въпроси, касаещи управлението на свои и чужди пари.
   Близнаците вероятно ще се съсредоточат върху проблеми, свързани с децата. Така или иначе вашите интереси ще бъдат насочени в областта на семейните отношения. Вие сте главната фигура в тези събития. Предстои ви да направите нелек избор между възможността да поемете върху себе си тежко бреме или необходимостта да се избавите от трудностите, които могат да станат мощна пречка по пътя към щастието ви.
   Под натиска на обстоятелствата вие ще бъдете принудени да се занимавате с нечии работи. Звездите твърдят, че от изхода на събитията в немалка степен ще зависи и вашето собствено благополучие. Този път вие няма да напрвите и стъпка без да проиграете в главата си доколко едно или друго начинание ще ви бъде от полза.