Месечен хороскоп за декември 2017 г, за зодия Риби
 Декември носи на Рибите висока активност в професионалната сфера. Сега вие можете да се стремите и да постигнете повишение в професионален план и в службата. През този период ще можете също така по-добре да осъзнаете своите цели и да намерите преки пътища към тяхното постигане. Първата половина на декември ще ви донесе нови планове. Във вашия приятелски кръг ще се появят нови лица, това най-вече ще бъдат представителки на нежния пол.

    През втората половина на декември звездите ви препоръчват малко да се отпуснете и починете. Сега можете да общувате с приятели, важно е обаче да контролирате това общуване, за да не ви дойде прекалено. Задължително намерете време да останете насаме, да си направите равносметка в края на отиващата си година.
    Рибите ще могат да си позволят мечтана и съвсем не евтина покупка. Ще им се предостави възможност по най-невероятен начин да попълните портмонето си. Това може да стане чрез печалби в лотария, получаване на пари в резултат на обмислени хитроумни стъпки, и накрая парите на кредиторите. Впрочем, всичко това ще бъде резултат на вашите планове.
    Вие ще съумеете да пердразположите човек, чието влияние във вашата професионална сфера е безкрайно. Така че ще се появят нови надеждни покровители. Независимо от сложното време, вие се намирате в печеливша позиция по отношение на вашите опоненти. Благодарение на вашата разсъдителност, опит от миналото, вие успешно ще избегнете грешките, които повечето хора в подобна ситуация допускат.
    Настъпва период на активност. Но именно тази ситуация ще ви позволи да реализирате своите интереси. От вашата дума ще зависят мнозина. Голямо значение ще имат приятелските контакти, влиянието на приятелите. В личния живот стабилността на отношенията ще спомага за вашия напредък. Примамливо предложение за работа, свързано с преместване, ще ви застави сериозно да си помислите. Финансовият възход е очевидан. През този период срещите и разделите ще заемат особено важно място в живота ви.  
    Месецът за Рибите отново ще прилича на люлка, ще се наложи философски да се отнасяте към всяко издигане и спад. През декември за вас не са желателни пътуванията, особено по-далечните или в чужбина. Практически до 22-ри транспортът ще ви създава много проблеми със закъснения и неефективно използване на времето.