Годишен хороскоп за зодия Риби за 2014 година
Годишен Хороскоп Риби за 2014 г.

     ЛЮБОВ
     Любовта ще заема важна роля в живота ви през цялата 2014 година. Ще имате шанса да поставите основи на взаимоотношения, за които до момента само копнеехте. Контролирайте емоциите и се стремете да се наслаждавате на подаръците, които съдбата ви поднася.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Първата половина на януари се отдайте на заслужен отдих, като се стараете и през февруари да следвате умерено темпо на работа.
     Освободете се от незадоволителните за вас връзки в личен план, особено ако все още сте сред необвързаните представители на знака.
     Позитивите във взаимоотношенията ви с малките и възрастните членове на семейството ви ще са значителни, особено през периода февруари – май. Направете всичко необходимо да изградите взаимно доверие в отношенията си с приятели и познати.
     Опитайте се в периода юни – септември да направите партньора до вас съпричастен към всички ваши вълнения, защото това ще ви осигури спокойствието, от което ще се нуждаете.
     Вероятността самотните представители на знака да срещнат своята съдбовна половинка през септември – октомври е изключително голяма.
     В края на септември и началото на октомври планирайте отпуската си и възможността да пътувате до любими за вас дестинации.
     Отдайте се на романтичните си пориви през ноември, защото късметът ще е с вас! Новината за скорошната поява на наследник през ноември – декември ще даде нов смисъл на живота ви.
     Опитайте да се освободите от страховете и предразсъдъците, които обсебваха съзнанието ви до момента.
     През декември направете всичко необходимо да се намирате близо до обичаните от вас близки, интимен партньор и родители. Запомнете: вашият дом ще е вашият оазис на щастие през цялата 2014 година, така че се освободете от негативните мисли и страховете си!
    ЗДРАВЕ
    Здравословното ви състояние ще е в завидна форма през цялата 2014. Опитайте да си изградите навици, които ще ви подпомогнат в усилията да поддържате баланса между натоварването и нуждата си от пълноценен отдих.
     Опитайте още с настъпването на 2014-а да  направите цялостна равносметка, като използвате понижения си енергиен потенциал като основание да се отдадете на заслужен отдих. Укрепете защитните сили на организма си и не позволявайте да станете уязвими.
     Заложете на редовните спортни занимания, както и на възможността да се отърсвате от ежедневния стрес чрез медитация или друг вид духовни практики.
     Не отлагайте профилактичните прегледи през лятото и есента, за да се чувствате спокойни и уверени, че не сте пренебрегнали и най-малките сигнали на тялото си. Имайте предвид, че положителната нагласа, спокойствието и здравият сън могат да направят чудеса и за външния ви вид, така че не ги пренебрегвайте.
    КАРИЕРА И ФИНАНСИ
    С настъпването на 2014-а не поемате твърде много делови ангажименти, тъй като ще се нуждаете от пълноценен отдих.
     Постарайте се до края на февруари да организирате по такъв начин делата си, че да разполагате с време за себе си, близките и за ангажиментите, които в най-скоро време ще ви носят желаните от вас приходи.
     През март фокусирайте вниманието си върху кариерата и възможностите да придобиете допълнителна квалификация. Ще направите важни познанства и контакти с хора, заемащи ключови позиции в обществото, в което се движите
     . Социалната ви ангажираност ще бъде изключително висока особено до края на май, когато ще се наложи и да се занимаете с някои въпроси както от служебен, така и изцяло от личен характер.
     Финансовото ви положение чувствително ще се подобри в месеците май – юли. Именно тогава ще успеете да направите първите стъпки за инвестиране на средства в инициативи, които в най-скоро време ще ви носят значителни дивиденти.
     През август следвайте инстинктите си, ако искате да затвърдите, а и цялостно да подобрите деловото си положение. Изпълнявайте съвестно рутинните си ангажименти с настъпването на септември, дори и да са повече от планираните за този етап.
     От 16 септември ще почувствате, че късметът ви съпътства в делови и материален план, а това, от своя страна, ще ви помогне да до края на ноември постигнете без обичайните спънки стремежите си по тези две направления. Именно в този период най-неочаквано ще дойдат и изгодните предложения за работа, която ще ви осигури завидни приходи.
     Ще приложите логични методи при справяне с професионалните си ангажименти, без да влагате твърде много време и усилия. Част от вас ще бъдат подкрепени в инициативите от приятел, близък, роднина, член на семейството или делови партньор, на когото до момента винаги сте разчитали. Още в началото на ноември ще научите радостни известия, които коренно ще променят предварителните ви планове.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     С настъпването на декември ще съумеете да сключите важни споразумения и да постигнете договорености, които ще ви осигурят делова и материална стабилност през цялата 2014 година, когато много от вас ще постигнат  изключителен подем в професионалната сфера.