Годишен хороскоп за зодия Водолей за 2014 година
 Годишен Хороскоп Водолей за 2014 г.
    ЛЮБОВ
    През 2014 година взаимоотношенията ви в любовта ще бъдат щастливи и хармонични, особено ако знаете какво искате и какви са очакванията ви от партньора до вас. Не се колебайте да преследвате докрай желанията си, дори и да трябва да се съобразявате с изискванията и на членовете на семейството си.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Самотните представители от знака ще са настроени на авантюристична вълна, а тези, които все още не са се обвързали трайно, ще мечтаят за рожба и да минат под венчило.
    Възможностите ви в това направление ще са добри през февруари, май, октомври и декември. Важно е единствено да не проявявавате егоистични подбуди и желание да се налагате над мнението на човека, когото твърдите, че обичате от цялото си сърце.
    През март преодолейте някои противоречия в отношенията си със семейството, децата и роднините си.
    Засилете социалната си активност през април – юни.
    Не ставайте жертва на собствените си страхове, съмнения и ревност през август – септември.
    Постарайте се да изразите по-добре любовта си и чувствата, които изпитвате към човека до вас, тъй като рискувате поведението ви да бъде изтълкувано погрешно през октомври – ноември.
    Много от вас ще научат щастливата новина за скорошна поява на наследник, а други ще са готови на всичко, за да увеличат семейството си с още един член.
    Залагайте на откровените разговори с родители и възрастни роднини през ноември.
    През декември позволете на човека до вас да ви направи щастливи, като не се съпротивлявате на романтичните предложения и на авантюрите, които той/тя ви предлага.
    Внесете повече топлина в дома си, като не пестете сили и средства да дарявате радост и щастие на обичаните от вас близки.  Освободете се от негативното в живота си и направете място на позитивното.
     ЗДРАВЕ
     През 2014-а е добре да знаете, че върху психическото и физическото ви здраве ще влияят мислите и съзнанието! Имайте предвид, че още с настъпването на новата година е важно да укрепите защитните сили на организма си, тъй като много от вас ще страдат от слаб имунитет.
    През втората половина на януари и първата половина на февруари е важно да намалите темпото на работа и да отделите достатъчно време за пълноценен отдих.
    През месеците март, април и октомври се предпазвайте да не  натрупате излишни килограми. Не отлагайте профилактичната проверка на цялостното ви здравословно състояние, защото, ако имате и най-малките проблеми, можете да се освободите от тях, ако ги установите навреме.
    Следвайте инстинктите си през септември, като не се натоварвате с непосилни служебни ангажименти. Не позволявайте стресът и паниката да обсебят съзнанието ви през октомври – ноември.
    През декември поддържайте баланса между нуждата си от почивка и необходимостта да изпълнявате задълженията си.
    Отделете време и за спортни занимания през 2014!
    КАРИЕРА И ФИНАНСИ
    С началото на 2014-а е задължително да направите цялостна преоценка на изминалата 2013 г., за да знаете какви грешки не трябва да допускате в професионалната сфера през идните 12 месеца.
    Заради правилно предприети действия още през първия месец на новата година професионалният ви подем ще бъде значителен.
    Втората половина на януари до към края на февруари е задължително да увеличите темповете на работа.
    През март укрепете позициите, които заемате в службата. Осъществете служебно пътуване, тъй като това ще помогне да подпишете важно споразумение или да постигнете важни договорености.
    Фокусирайте вниманието си през април, когато подписвате каквито и да било конкретни споразумения. Постарайте се най-късно до края на май да уточните подробностите около конкретни административни въпроси.
    Приходите ви чувствително ще се увеличат още до края на юли, което от своя страна ще ви позволи да направите някои необходими инвестиции в делови или личен план.
    Създайте си правилни навици, благодарение на които да установите ясни правила, които да ви носят отлични делови резултати. Избягвайте агресивното поведение срещу хора, които в службата се опитват да ви уязвят.
    Прогресът на предприетите от вас от началото на годината инициативи ще бъде значителен още през август – септември.
    Опитайте именно тогава да привлечете симпатиите на влиятелни хора, защото те ще ви подкрепят.
    През октомври – декември не правете твърде драстични промени. Задължително е да се владеете, особено ако ви се налага да излагате мислите, идеите си или да убеждавате околните в правотата си.
    Благоразумието ще ви помогне да съхраните стабилността през декември и да увеличите броя на симпатизантите си.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Контролирайте изказванията и поведението си пред широк кръг от хора, тъй като действията и думите ви ще бъдат зорко следени от прякото обкръжение на работното ви място.