Годишен хороскоп за зодия Стрелец за 2014 година
Годишен Хороскоп Стрелец за 2014 г.

    ЛЮБОВ
    Любовта ще играе значима роля в живота ви през цялата 2014 година. Много от вас ще вземат решение за трайно обвързване и не е изключено това да стане внезапно – така, както част от необвързаните ще открият своята съдбовна половинка.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Семейните двойки ще бъдат изправени пред необходимостта да разрешат съществени проблеми помежду си, които не сте имали шанса да преодолеете през изминалите няколко години.
    В периода март – юли направете така, че ръководещо значение в ежедневието ви да има личният, а не професионалният ви живот.
    Не допускайте трето лице да взима отношение по въпроси, които се отнасят до дома и семейството ви, защото през септември това може да причини сериозни противоречия в домашното ви огнище. През летните месеци организирайте времето си така, че да бъдете близко до обичаните си хора; и най-важното е да не се скъпите да им доставяте радост с пътуване или с друг желан от тях подарък!
    Укрепете връзката си с най-малките членове на семейството си през месеците април, август, октомври и декември. Бъдете близо до тях, за да не изпуснете важни моменти, които впоследствие биха ви създали известни тревоги.
    Не бързайте да скъсявате дистанцията между вас и новите си познати преди да сте имали достатъчно време да се опознаете.
    Възможно е през октомври – декември част от трайно обвързаните сред вас да бъдат привлечени от нова особа в обкръжението си, което може да внесе сериозно раздвоение в мислите ви.
     ЗДРАВЕ
    Погрижете се за укрепването на защитните сили на организма ви още с настъпването на 2014 година. Не допускайте заради липса на правилно отношение да настивате често, макар и не сериозно.
    Имайте предвид, че психическият и физическият стрес лесно рушат имунитета на организма ви, така че си отделете достатъчно време за пълноценен отдих.
    Опитайте още през първата половина на 2014 да направите пълни изследвания и, в случай че имате сериозни оплаквания, не се бавете да ги разрешите по възможно най-добрия за това начин. Обръщайте внимание на всичко, което ви създава дискомфорт, дори и да не изглежда толкова сериозно на пръв поглед.
    Поемете грижата за най-възрастните и най-малките членове на семейството, като се опитате да запазите душевно равновесие, без да изпадате в паника!
    КАРИЕРА И ФИНАНСИ
    Още с настъпването на 2014-а направете възможна реализацията на идеите, които не успяхте да осъществите през изминалата 2013 г.
    До края на февруари се постарайте да направите някои нови инвестиции, за да внесете значително подобрение в процеса на работа. Погрижете са да получите важната подкрепа на влиятелна особа.
    През март изградете по такъв начин ежедневната си служебна програма, за да не пренебрегнете личния живот.
    Постарайте се до края на април да увеличите броя на познанствата си в деловата сфера, защото те ще имат важна роля в кариерата ви.
    Внимателно планираните и осъществени пътувания по работа до близки и далечни разстояния ще ви носят значителни дивиденти, а и е твърде вероятно да промените местоживеенето си още преди края на юни. През летните месеци юли – август по-голямата част от вас ще забележат чувствително нарастване на приходите, което ще установи трайна стабилност в материалната сфера.
    Постарайте се да погасите някои свои стари задължения към организации или частни лица най-късно до края на септември, тъй като през останалите месеци от 2014 г. ще се наложи да вложите спестените средства в други житейски начинания.
    През септември не позволявайте егото ви да излиза на преден план, тъй като това може да има негативен ефект върху отношенията ви с колега, делови партньор, началник или клиент. През октомври – ноември е важно да докажете пред себе си, а и на заобикалящите ви, че с правилно подбрани средства и добре обмислени ходове можете да постигнете много повече!
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Приемете през декември с позитивна нагласа някои промени, случващи се в професионалната сфера, тъй като те ще ви помогнат да се освободите от някои нежелани затруднения, които изпитвате до този момент. Обмислете предложените ви за подпис договори и споразумения и, в случай че имате и най-малките съмнения, при никакви обстоятелства не ги подписвайте!