Годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2014 година
Годишен хороскоп за зодия Скорпион за 2014 година
     ЛЮБОВ
     Любовта ще има определяща роля за успеха ви през 2014 г. Събитията в това направление ще се развиват според желанията и очакванията ви, въпреки че често ще се страхувате да предприемете конкретни действия поради страха да не допуснете нежелана грешка.
{jumi[ads/ads-468.php]}
      Още с началото на януари е важно да разпределите правилно времето между работните и личните си ангажименти.
     Отделете достатъчно внимание на малките членове на семейството си.
     Постарайте се в периода февруари – април да прекарвате достатъчно време сред природата, в компанията на интимната половинка и приятелите си, защото именно оттам ще черпите енергия да преследвате с хъс интересите си в професионалното поприще.
     Изяснете дълбочината на своите чувства, за да знаете дали има смисъл да задълбочавате съществуващата интимна връзка било с наследник, било с трайно обвързване.
     Не позволявайте да има неизяснени противоречия в отношенията ви с интимната половинка през месеците март, септември и ноември! Контролирайте емоционалността си, тъй като тя може да ви подтикне да кажете неща, които реално не мислите, но са израз на вътрешните ви страхове.
     Използвайте летните месеци да подобрите близостта си с обичания човек до вас. Постарайте се през есента да се доверите на преценката и на съветите, които любимият човек ви дава.
     Използвайте всяка подходяща възможност, за да изкажете любов и признателност към членовете на семейството си. Доставяйте им радост при всяка възможност.
     През ноември и декември разширете кръга на приятелите и познатите си.
     ЗДРАВЕ
     Здравето ви през 2014-а ще е завидно, особено ако следвате целесъобразен стил на живот и най-вече се стремите да се освобождавате от стреса, който неминуемо ще съпътства ежедневието ви в професионалната сфера.
     Направете място за спорта, рационалното хранене, достатъчното количество сън и позитивните мисли, част от ежедневието. Не е задължително да харчите много, за да си осигурите всичко изброено по-горе. Важното е да си създадете правилна нагласа и с умение да планирате ефективно деловите и личните си ангажименти.
     В началото на 2014 ще сте склонни към чести вирусни инфекции, така че не пренебрегвайте необходимостта да укрепите защитните сили на организма си.
     Направете необходимото, за да се радвате на отлично здраве и на добра кондиция през цялата 2014 година.
     КАРИЕРА И ФИНАНСИ
     Още през първата половина на 2014-а ще установите значителен подем в кариерата и по отношение на инициативите, по които започнахте работа през последните месеци на 2013.
     С настъпването на януари ще можете спокойно да постигнете окончателните договорености около подписването на конкретно споразумение, което ще бъде финализирано още преди края на февруари.
     Използвайте идеите си, като се стремите да сте в пълен унисон с мнението и очакванията на заобикалящите ви в професионалната сфера, особено ако сте зависими от тях по някакъв начин.
     Подкрепата на влиятелни особи ще бъде от изключителна важност за вас в периода средата на февруари – края на май.
     Постигнете умерено темпо на работа, за да можете да осъществите поредица от служебни пътувания през април, без това да навреди на многобройните ви отговорности.
     Не оставяйте на заден план потребността да разрешите някои административни или юридически въпроси през юни – юли.
     Погрижете се да направите промени в стила си на работа, за да не губите през летните месеци юни и август излишно време и енергия за неща, които не са наложителни. Намалете темпото и се отдайте на заслужен отдих.
     Финансовото ви положение чувствително ще се подобри през август – октомври.
     С началото на септември ще изникне необходимостта да осъществите няколко важни пътувания, по време на които ще вложите значителна сума пари в реализацията на нова бизнес инициатива или в недвижимо имущество.
     През октомври и ноември ще се наложи да убеждавате в правотата на своите идеи влиятелни особи, от които ще търсите финансова и професионална подкрепа.
     Не позволявайте на конкуренти и завистници да определят настроението ви и необходимостта да взимате конкретни решения.      Постарайте се да направите така, че да парирате всякакъв техен опит да имат определяща роля за развитието ви.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     През декември се осланяйте на инстинктите си, за да приключите 2014 г. с още по-добри резултати от нейното начало!