Годишен хороскоп за зодия Везни за 2014 година
Годишен хороскоп за зодия Везни за 2014 година
     ЛЮБОВ
     През 2014-а се освободете от незадоволителните връзки в личен план! Годината ще се окаже изключително обещаваща за необвързаните представители на знака, но също така и за двойките, които от дълго време са обвързани.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Опитайте да възродите приятелските отношения, от които преди години се отказахте поради липса на ясна представа за реалността или заради действията на трети лица, които са ви завиждали. Формулирайте изискванията си към човека до вас, като бъдете готови и вие да направите някои отстъпки.
     Опитайте да постигнете отлична ефективност при справяне с въпросите, касаещи дома ви, но също така и спрямо най-малките и възрастните членове на семейството ви.
     До средата на годината се постарайте да изясните някои положения, които бяха повод за безпокойства през изминалата 2013. През март и април се пазете от междуличностни сблъсъци с приятели.
     Преди да осъдите някого за постъпките му, през август се постарайте да се поставите на неговото/нейното място. Постарайте се да не предприемате драстични промени в личния си живот под влиянието на завишена емоционалност.
     Използвайте месеците септември, октомври и ноември за укрепване на физиката, като не допускате натрупване на стрес и увеличаване на теглото си. Залагайте на спорта на открито и на позитивните мисли, тъй като това ще има положително влияние и върху отношенията ви с интимната половинка.
     В края на ноември – последните дни на декември осъществявайте с повишено внимание премествания или пътувания към друго населено място за по-дълго време. Избягвайте рисковете!
     ЗДРАВЕ
     Здравето ви ще е сравнително стабилно през цялата 2014 г. Възможно е в началото на годината много от вас да страдат от лесна превъзбуденост поради голямото си натоварване в професионалната сфера, което може да стане причина и за липсата на пълноценен сън.
     Постарайте се да укрепите защитните сили на организма си особено в началото на февруари, тъй като не е изключено да страдате от чести вирусни инфекции.
     Опитайте се да въвлечете в здравословния стил на живот и останалите членове на семейството си. Установете нови правила на живот в началото на май, за да ви е по-лесно да овладеете нестабилното си емоционално състояние в края на годината и да не допуснете колебания в телесното си тегло.
     Не отлагайте някои профилактични изследвания и прегледи през летните месеци.
     През август и септември се пазете от случайни наранявания.
     КАРИЕРА И ФИНАНСИ
     2014-а за вас ще настъпи с обещание за финансов просперитет. Още през януари съставете стриктен план, към който ще се стремите да се придържате през идващите месеци, защото през втората половина на годината в делови и в материален аспект ще събирате истинските плодове от вашия труд.
     Фокусирайте вниманието си върху административните въпроси, които не търпят отлагане през февруари и март. Не закъснявайте да подавате молби или каквито и да било други документи. Засилете своята активност на работното място до 20 април, тъй като действията ви ще бъдат зорко следени от прякото ви обкръжение.
     Не насилвайте развитието на някои свои инициативи през май, тъй като можете да нарушите нечии интереси, което да доведе и до сериозни сблъсъци за запазване на сфери на влияние. На много от вас ще се наложи да извършат значителни промени в службата и в дома си, но нека те да са добре обмислени от вас, за да избегнете всякакви затруднения и непредвидени обстоятелства.
     В периода май – юли ще бъдете изправени пред сериозни предизвикателства, които могат да ви подтикнат към импулсивност, която няма да има особено благоприятен ефект – както върху работата ви, така и върху отношенията ви с колеги, началници, клиенти и делови партньори.
     Юни ще ви предложи отлични възможности за пътувания и развлечения с обичаните от вас близки.
     В периода 15 юли – 25 ноември ще забележите чувствително нарастване на позитивите както в професионален, така и в материален план. Ще почувствате нов тласък на кариерата си, което ще ви постави на много по-високо ниво от досегашното.
     Не поемайте каквито и да било рисковани операции, покупки или промени през август. Стриктността ще ви помогне да избегнете сериозни затруднения през последните три месеца от годината.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Постарайте се през октомври – ноември да постигнете висока ефективност в професионално отношение, особено ако сте се нагърбили с няколко инициативи едновременно.
     През декември не започвайте нищо ново, а се постарайте само да финализиране вече предприетите инициативи.