Годишен хороскоп за зодия Дева за 2014 година
Годишен хороскоп за зодия Дева за 2014 година

     ЛЮБОВ
     През 2014-а любовта ще играе значима роля в живота ви! Коригирайте някои свои досегашни представи, особено ако не веднъж сте съзнавали, че те много повече ви затормозяват отколкото да ви носят каквито и да било ползи.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Демонстрирайте готовност за промяна с някои отстъпки в отношенията си с възрастните членове на семейството ви през периода февруари – април.
     Проявете гъвкавост в комуникацията и използвайте докрай възможностите, които приятел ви предоставя, особено през месеците януари и август.  Обърнете внимание на нещата, които са от изключителна важност за вас.
     През юни самотните представители на знака ще срещнат любовта, а двойките, които все още не са узаконили своята връзка, ще вземат това съдбовно решение.
     Нищо конкретно не предприемайте в любовта през първата половина на август! Ще сте предпочитана компания от приятели и близки, но имайте предвид, че не всеки ще бъде чист в помислите си към вас.
     Обмислете внимателно възможността да закупите недвижимо имущество, дори и това да е свързано с взимането на заем. Най-подходящият за това момент е началото на октомври – ноември.
     През декември направете цялостна равносметка на приятелствата и познанствата си, като се опитате да се освободите от тези, в които усещате, че не са взаимни симпатиите и готовността за саможертва.
     КАРИЕРА И ФИНАНСИ
     2014 ще настъпи с обещание за преуспяване във всички житейски направления.
     Изключително важно е да използвате пълноценно първата половина на годината, защото имено в този период ще имате шанс да изградите отлична база, на която да стъпите в бъдеще в професионалната сфера, но в същото време и да оставяте трайна следа след себе си.
     До 20 юли ще успеете да се освободите и от по-голямата част от свои стари материални задължения.
     Открийте правилната стратегия при водене на преговори в периода февруари – март, тъй като тогава ще се решава съдбата ви в деловата сфера. Опитайте през май да придадете нов смисъл на заниманията си, като не се колебаете да използвате натрупания до момента опит.
     Към края на май – началото на юни докажете, че сте личност, на която може да се гласува доверие. До края на юли моментът е подходящ да подадете документите си за ново работно място, пост или учебно заведение.
     Използвайте дните до края на август, за да осъществите и отдавна желано пътуване.
     Постарайте се с настъпването на септември да заложите на динамиката, тъй като тя до 17 септември ще има определяща роля за съдбата ви в професионалната сфера.
     Опитайте в периода 26 юли – 10 септември да използвате адекватно новите познанства и приятелства, които ще създадете. Изненадите, които ще ви застигат през октомври – ноември, ще бъдат предимно с позитивен характер, но няма и да са малко тези, които ще ви създават чувство на безпокойство.
     Не допускайте каквото и да било притискане от конкретни лица или обстоятелства! Нагласата ви ще е изключително важна през ноември – декември. Насочете амбициите си и те ще се превърнат в реалност.
    ЗДРАВЕ
    През 2014 не оставяйте въпросителни около някои ваши хронични заболявания. Постарайте се да поддържате физиката и духа си в отлична форма, тъй като това ще бъде единственият начин да се справите и с вирусните инфекции и със стреса, който неминуемо ще присъства в ежедневието ви.
     Разпределете програмата си така, че почивката и пълноценният сън да са част от всекидневието.
     Редувайте периодите на натоварване с моментите на пълна релаксация. Откажете се от склонността си да изпадате в крайности – от пълно въздържание от някои свои вредни навици до пълна отпуснатост в това отношение.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Не допускайте заради стрес рязко да увеличите или да намалите телесното си тегло.
     Следвайте целесъобразен стил на живот, като избягвате затворените пространства и негативните мисли!