Годишен хороскоп за зодия Лъв за 2014 година
Годишен хороскоп за зодия Лъв за 2014 година
     ЛЮБОВ
    В любовта 2014 няма да е еднозначна, особено ако не сте склонни да правите компромиси, за да уравновесите съществуващите благоприятни и негативни аспекти. Докажете пред себе си, че силата на желанието и вътрешната мотивация може да внесат порядък в личния ви живот, дори и по-голямата част от обстоятелствата в това направление да не зависят пряко от вас.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    През първите три месеца от годината не започвайте мащабни промени, които могат да нанесат поражения върху отношенията ви с възрастните членове на семейството ви. Не е изключено да имате и известни грижи около най-малките членове на семейството си. Направете необходимите стъпки в края на март да внесете повече топлина в отношенията си със заобикалящите.
    Вярвайте в щастливата звезда, под която сте родени, дори и в личен план да изживеете сериозен крах през април. Не се насилвайте да бъдете с някого, който не уважава усилията и търпението, което проявявате.
    Възможно е много от вас да бъдат застигнати в периода май – юли от нова любов (партньорство), което ще даде нов смисъл на живота ви.
    През август – октомври не позволявайте мрачните мисли да обсебят съзнанието ви и да повлияят на емоциите ви и на взаимоотношенията с прякото обкръжение.
    Имайте предвид, че в края на септември е възможно да сте обладани от желанието за трайно обвързване или от стремежа да внесете друга промяна в семейното си положение.
    Създавайте си достатъчно благоприятни условия през октомври и ноември, за да прекарвате повече време с близки, приятели и децата в семейството ви.
    Не загърбвайте възможността да простите за нанесена ви обида от човек, на когото сте имали безгранично доверие.
    Декември използвайте за пътуване до отдавна желани от вас дестинации!
    КАРИЕРА И ФИНАНСИ
    Още с настъпването на 2014 година е изключително важно да направите цялостна равносметка на изминалата 2013! Имайте предвид, че липсата на адекватни изводи може да нанесе сериозни забавяния и спънки в развитието на кариерата ви.
    След 10 януари ще си дадете ясна сметка, че неправилно предприетите от вас действия в материален и професионален план могат да ви причинят сериозни загуби. За част от вас те ще бъдат факт преди края на януари, а останалите ще съумеят да се избавят от тях.
    Докажете високия си професионализъм, когато водите преговори или излагате идеи пред широк кръг от влиятелни личности в периода февруари – март.
    До 20 април не се колебайте да преодолеете съществуващите трудности и различия в плановете с хората, с които работите в тясно сътрудничество.
    До 16 юли използвайте всеки даден ви шанс в професионалната сфера, за да докажете, че въпреки огромния стрес и многобройните отговорности на вас може да се гласува доверие и всяко допълнително възнаграждение е напълно заслужено.
    В периода 10 април – 15 август се насочете към осъществяването на инвестиции с недвижимо имущество или стартирайте нова бизнес инициатива. Правилно взетите от вас решения сега ще ви донесат сериозни дивиденти в края на 2014-а. Опитайте да използвате летните месеци от юни  до края на август, за да планирате и обмислите инициативите, които могат да тласнат живота ви в по-добра посока.
    Имайте предвид, че подемът на кариерата ви ще бъде значителен от 20 юли до 10 септември, така че не насрочвайте годишния си отпуск за тези дни! Подайте документите си за нови пост или работно място, защото шансовете да го получите е изключително висок.
    След 17 септември обмисляйте как да направите конкретни големи покупки. Подписаните договори и направените уговорки в периода октомври – декември ще ви носят значителни позитиви, особено след 24 ноември.
    Късметът ще ви съпътства във всяка ваша стъпка през декември!
    ЗДРАВЕ
    С повишено внимание се отнасяйте към необходимостта да поддържате отличен баланс в здравословно отношение. Още с настъпването на година избягвайте рисковите занимания. Вземете мерки срещу повишаването на стреса и липсата на достатъчно пълноценен сън.
    В периода февруари – април увеличете физическата си активност, особено ако забележите, че сте натрупали някой и друг излишен килограм.
    Април – май не пропускайте профилактичните прегледи и съобразете разумно с помощта на специалисти нуждата си от всякакъв вид хирургическа намеса.
    Летните месеци използвайте за укрепването на имунитета на организма си.
    През месеците септември – декември издръжливостта ви ще е отлична, но е добре да вземете допълнителни мерки срещу някои свои хронични болежки.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    През ноември – декември се пазете от случайни наранявания!