Годишен хороскоп за зодия Рак за 2014 година
 Годишен хороскоп за зодия Рак за 2014 година

    ЛЮБОВ
    2014-а ще донесе хармония, разбирателство и щастие в дома и в отношенията с обичаните от вас близки. Ще успеете да погледнете по нов начин на връзките, които имате в това направление.
    Януари ще постави на изпитание чувствата на трайно обвързаните.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    През февруари – март изкажете на глас потребностите си и не се страхувайте, че ще бъдете неправилно разбрани от интимната си половинка.
    През април е възможно част от вас да направят изключително неразумна стъпка в интимната сфера, която може да коства щастието ви. Не очаквайте някой друг да поеме удара за постъпките, които самите вие сте предприели.
    Самотните представители от знака ще срещнат любовта, която ще преобърне живота ви през периода май – юли. Постарайте се да бъдете по-отворени – споделяйте мислите и чувствата си, защото в противен случай ще останете неразбрани.
    Непрекъснат източник на положителни емоции ще бъдат децата в семейството ви. Постарайте се да изпълнявате ангажиментите в дома си, които поемате към родители или малките.
    През периода август – октомври семейството и интимната половинка ще ви подкрепят във всяка ваша крачка, така че не се колебайте да ги направите съпричастни на плановете, които градите за настоящето и бъдещето.
    Запомнете, че след септември ще трябва да заплатите на изключително висока цена необмислените постъпки в любовта.
    Октомври и ноември внимателно предприемайте всякакъв вид промени в дома си. Възможно е да възникне необходимостта да се преместите от едно населено място в друго.
    ЗДРАВЕ
    Съхранете отличното си здравословно състояние, като още с настъпването на 2014-а се откажете от някои свои вредни навици.
    Следвайте разумно темпо на работа и не допускайте стресът да взима превес в ежедневието ви. Не отлагайте да вземете незабавни мерки при възникването на всякакви вирусни инфекции преди тяхното задълбочаване.
    В периода февруари – май не допускайте големи колебания в телесното си тегло. Проверявайте няколкократно дали да извършвате всякакъв вид интервенции, преди да се подложите на тях!
    През летните месеци направете необходимото, за да укрепите защитните сили на организма си, за да се подготвите за предстоящите през втората половина на годината предизвикателства.
    Особено внимателни бъдете в периода средата на септември – края на декември.
    Допълнителна предпазливост е задължителна след 16 ноември, когато може да не влизате в излишни спорове и в стресови ситуации.
     КАРИЕРА И ФИНАНСИ
     Още с настъпването на 2014 на мнозина от вас ще им се иска да се заловят с няколко делови инициативи наведнъж. Начините, по които очаквате да се справите с тях са твърде амбициозни, затова е по-добре да си поставяте по-реалистични цели.
    Постарайте се в периода януари – март да се съсредоточите само върху делата, които могат да ви донесат стабилност в делови и материален план. Не предприемайте твърде мащабни промени на работното си място, защото рискувате да загубите стабилната почва под краката си.
    До 16 юли ще ви е трудно да убеждавате околните в идеите и проектите, в които самите вие вярвате. Заложете на съзидателните си способности и не губете мотивация и хъс, когато преследвате целите си, дори и да нямате широката подкрепа, от която се нуждаете на този етап.
    В периода юни – септември направете преоценка на постигнатото в делово отношение и, в случай че се налага да придобиете нов опит чрез допълнително обучение или квалификация, не се колебайте да я получите.
    Август ще е наситен на събития за вас, и то заради неочакваните новини, които научавате от приятели или познати. Мнозина от вас ще сложат край на партньорство, връзка или сътрудничество с чужбина
    . Трансформациите в това направление ще ви създадат сериозни главоболия през септември, когато ще трябва да се справите с нарасналите си парични задължения. Напрежението в материалната сфера ще е факт в периода 15 септември – 31 декември, така че не предприемайте нищо конкретно в тази посока.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Не допускайте никакви загуби и ще преминете безболезнено през предизвикателствата, които звездите ви отправят. През октомври – ноември подписвайте всякакви документи с повишено внимание. Търсете мнението на специалист, когато усещате, че знанията не ви достигат, за да се справите в конкретна ситуация.
    През ноември избягвайте сарказма и споровете с колеги, влиятелни особи или клиенти.