Годишен хороскоп за зодия Близнаци за 2014 година
 Годишен хороскоп за зодия Близнаци за 2014 година

    ЛЮБОВ
    Любовта ще ви съпътства през цялата 2014. Очакват ви страсти, романтика и сериозни увлечения за свободните представители на знака.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    През януари – март част от вас ще обмислят възможността за трайно обвързване, а други ще имат вълнуващо запознанство, което коренно ще промени живота ви.
    Семейните ще изпитат потребност да подобрят вече изградените си взаимоотношения с интимната половинка. Споделяйте мислите и чувствата си, защото това ще е  начин да се освободите от някои съмнения.
    В периода април – юни поддържайте баланса между работните си ангажименти и времето, което прекарвате в компанията на обичания от вас човек. Погледнете живота си през розови очила и се наслаждавайте на наградите, които ви дават звездите.
    С благодарност и уважение се отнасяйте към хората, които ви подкрепят във всяко ваше начинание. Децата ще играят важна роля в живота ви. Посвещавайте им достатъчно време, за да ги предпазвате да предприемат нежелателни ходове.
    Летните месеци се отдайте на развлечения и празнувайте по малките и големите поводи, които имате в семейството си.
    С позитивна нагласа приемайте новостите, настъпващи в живота ви, защото те бъдат източник на множество незабравими мигове още преди края на годината.
    След средата на септември моментът е подходящ за осъществяването на поредица от пътувания по работа и за удоволствие.
    Към края на ноември част от вас ще вземат съдбовното решение да кажат „Да” на любимия човек до вас. Също така е подходящо до края на декември да започнете и нова любовна връзка.
    ЗДРАВЕ
    През 2014-а ще се радвате на добро здраве, стига да поддържате умерено темпо на работа, което ще ви позволява да възстановявате баланса в организма си.
    Правилният режим на хранене и физическо натоварване ще направи възможно поддържането на отличната ви форма. Спазвайте стриктна диета, богата на повече пресни плодове и зеленчуци и с по-малко вредни изкушения.
     Контролирайте също така количеството храна и взимайте необходимите мерки за укрепването на имунитета на организма си. Слабите ви места ще бъдат припряността, стресът и небрежното ви отношение към нуждата от положителни емоции и повече сън.
    Спите ли достатъчно, можете да забравите за здравословните си проблеми! Във всеки удобен момент избирайте почивката пред работата!
     КАРИЕРА И ФИНАНСИ
     Още с настъпването на 2014-а ще почувствате осезателен подем по отношение на проектите, които обмисляхте, но през 2013 г. нямаше удачен момент, за да ги реализирате.
    Януари е подходящ за оповестяване на замислите ви, благодарение на които ще откриете и нужната ви подкрепа. Приключете колкото се може по-скоро с някои административни и счетоводни въпроси, отнасящи се до изминалата 2013. В случай че имате потребност да извършите някои конкретни промени в структурата на дейността си, не отлагайте за по-късно от края на февруари.
    Постарайте се да предвидите някои малки затруднения, като вземете мерки колкото се може по-рано! Израстването ви в кариерата ще става с бързи темпове, а заедно с това ще се увеличи и броят на желаещите да попаднат в обкръжението ви. Важно е да отсявате хората, които ще допуснете до себе си. През месеците март, април, май и юни работете при стриктна организация, като съвместите служебните ангажименти с нуждата си от пълноценен отдих и релаксация.
    При никакви обстоятелства не допускайте кариерата да взима стопроцентов превес в ежедневието ви! Динамиката ще бъде голяма и по отношение на възможностите за поредица от пътувания по работа и за удоволствие.
    До 16 юли ще имате всичко необходимо, за да подпишете изгодни договори, които ще ви носят солидни професионални и материални дивиденти.
    В периода август – септември се отдайте на заслужен отдих, тъй като между 29 юли и 9 септември ще се колебаете какъв избор да направите.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Ще се нуждаете от достатъчно спокойствие и време, за да обмислите идеите си! Финансовото ви състояние ще се подобри чувствително през 2014, а към края на ноември ще имате пълното основание да предприемете някои нововъведения в делови или личен план.
    Най-добре е да се придържате към умерено темпо на заетост в периода септември – края на декември, за да поддържате здравето си в отлична форма. Избягвайте да правите мащабни промени.