Годишен хороскоп за зодия Телец за 2014 година
Годишен хороскоп за зодия Телец за 2014 година

     ЛЮБОВ
     Изпълнена с емоции и щастливи мигове ще е 2014 година за необвързаните представители на знака. Ще имате множество шансове да срещнете човека, който ще ви кара да се чувствате истински разбрани и оценени за това, което сте в действителност.
{jumi[ads/ads-468.php]}
      Най-голямата награда за всички вас ще бъде, че няма да изпитвате необходимост да се криете и да се преструвате на личности, каквито в действителност не сте. Вероятността да минете под венчило ще е най-голяма докъм 24 ноември.
     Трайно обвързаните ще направят важна крачка за освежаване на връзката си. Ще изпитвате потребност да внесете значителни промени в ежедневните си навици още през първите три месеца от годината.
     През април, май и юни любовта ще заема важна роля в живота ви, тъй като ще се уповавате на мнението на партньора до себе си. Постарайте се да не прехвърляте напрежението от деловата сфера в личния си живот, тъй като това ще намали блясъка и спонтанността на взаимоотношенията ви с интимната половинка през месеците юни, юли и август.
     С внимание и желание вниквайте в думите, споделени от възрастните или най-малките членове на семейството ви. Случайна среща с близък приятел през септември може да преобърне изцяло досегашния ви стил на живот.
     Взимайте разумни решения за предприемането на каквито и да било промени, като преценявате реалистично докъде се простират възможностите ви.
     През последните три месеца на 2014 ще имате шанса да планирате пътуване за удоволствие, което ще постави начало на нещо ново в живота ви като цяло. Не забравяйте да се наслаждавате на живота си, така сякаш няма да има утре!
     ЗДРАВЕ
     Поддържайте здравословната си форма в отлична кондиция, като намалите значително вредните си навици, най-добре ще бъде да се откажете от тях още през януари.
     Постарайте се да взимате необходимите мерки, за да укрепите защитните сили на организма си, за да нямате проблеми с някои свои стари хронични болежки през месеците февруари, март и април. Не се натоварвайте с физически труд, който е непосилен за вас, вместо това заложете на спортните занимания и на дългите разходки на открито.
     Постарайте се през летните месеци да държите под контрол стреса. В този период залагайте на релаксиращите процедури, включващи масажи и медитации. В режима на живот, който следвате, още с настъпването на септември изградете личната си програма така, че да разполагате с достатъчно време за пълноценен отдих.
     Не пренебрегвайте липсата на достатъчно пълноценен сън. В този случай е задължително да намалите темпото на работа или да намирате начини да възстановявате енергийния баланс на организма си.
     През цялата 2014 година се пазете от всякакви вирусни инфекции.
     КАРИЕРА И ФИНАНСИ
     2014-а ще настъпи с обещания към вас за година, изпълнена с постигнати мечти и завоювани нови върхове в професионалното ви поприще.
     Новостите ще ви грабнат още през първите дни на януари, а в периода 10 януари – 16 юли ще установите израстването си с цялостната подкрепа на провидението, звездите, и не на последно място – на хората, които ви заобикалят в делови и личен план.
     Ще разполагате с шансове да създадете нови връзки и контакти, които ще възбудят интереса около вас в сферата, в която работите. Имайте предвид, че през първата половина на 2014-а на няколко пъти ще бъдете изправени пред сериозни предизвикателства, които ще се окажат огромно изпитание за издръжливостта ви. Не пренебрегвайте необходимостта да ги преодолеете, независимо какво ще ви коства това! Оставете колебанията си за друг по-подходящ момент от живота си.
     В края на април и началото на май поемете решително делата в свои ръце и не позволявайте да бъдете манипулирани от хора, които ви завиждат за постигнатото. Борете се и отстоявайте заетите позиции! Бдителността ви трябва да бъде висока и през летните месеци от юни до началото на септември, защото най-неочаквано могат да се опитат да ви нанесат удари под кръста. На всяка цена оформяйте в писмен вид уговорките, които правите в професионалната сфера, със съответните заверки и подписи.
     Ще се нуждаете от внимателна подготовка при осъществяването на конкретни финансови операции след 17 септември. Изключете всяка възможност да правите каквито и да било рисковани ходове.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Залагайте на сигурното, защото спекулациите могат единствено да ви причинят загуби. Октомври, ноември и декември ще са изключително успешни за вас в професионален и материален план, в случай че сте се справили с изпитанията от първата половина на годината. Ще имате шанса да се освободите от стари заеми или друг вид задължения към лица или организации.
     Планирайте пътуванията, свързани с работа и удоволствия, така че да поддържате баланса между отговорностите и нуждата си от пълноценен отдих.