Годишен хороскоп за зодия Овен за 2014 година
Годишен хороскоп за зодия Овен за 2014 г

     ЛЮБОВ
     2014-а ще ви донесе усещането, че до момента сте живели със затворени очи. Сетивата ви ще се отворят за нови усещания, които ще внесат много повече щастие, разбирателство и незабравими мигове в ежедневието ви.
{jumi[ads/ads-468.php]}
            Изключително важно за вас е още с настъпването на януари да насочите съзнанието си към по-духовен начин на живот. Освободете се от летаргията и безразличието, защото това няма да ви донесе нищо позитивно в интимната сфера през февруари и март.
     Любовта и взаимността ще са въпрос на компромиси и усилия и от двете страни. Избягвайте рутината и еднообразието в ежедневието си.
     През април намерете достатъчно причини да осъществявате кратки пътувания за удоволствие в компанията на интимната си половинка.
     В случай че сте свободни от сериозни взаимоотношения в любовта, не е изключено в периода май – края на юни да срещнете партньор, с когото ще се чувствате така, сякаш сте го търсили цял живот.
     Двойките, които са дълго време са заедно, ще почувстват нов импулс. Приемете с отворени обятия новостите, нахлуващи в живота ви през юли – септември. Загърбете резервираността си към малките и възрастните членове на семейството си, тъй като рискувате да нарушите съществуващия баланс във взаимоотношенията с настъпването на октомври
     . Не приемайте за даденост любовта и вниманието на най-близките и обичани от вас хора! Постарайте се да осъществявате с хъс копнежите и фантазиите си, защото те ще внесат повече блясък във интимния ви живот през ноември – декември.
     ЗДРАВЕ
     Умората ще се окаже най-сериозният ви враг, ако искате да запазите отличното си здравословно състояние и добрата кондиция.
     Още с настъпването на 2014 година внесете промени в навиците си. Откажете се от мазните и тежките храни, защото заради тях ще се чувствате още по-отпаднали. Съставете си такъв режим на живот, че да разполагате с достатъчно време за почивка.
     През февруари и март помислете как да укрепите защитните сили на организма си, тъй като в службата ще бъдете подложени на сериозно напрежение. Стомахът и черният ви дроб може да ви създават известни проблеми, а има вероятност и често да страдате от главоболие, което много да напомня на мигрена. Внимавайте какво ядете и пиете!
     Движението, чистият въздух, позитивните мисли и правилното умствено натоварване може да ви спестят множество неразположения.
     КАРИЕРА И ФИНАНСИ
     През 2014 година открийте естествения подход към шансовете, дадени ви от звездите в професионалната сфера, за да докажете, че сте достатъчно зрели, за да осъществите мечтите си!
     Още с настъпването на януари се пазете да не проявате какъвто и да било страх или резерви спрямо обстоятелствата в кариерата, които се създават не по ваше желание.
     Превърнете съществуващите негативи в позитиви и ще забележите, че дори и с малки стъпки прогресът ви към по-добро ще стане факт още в периода между 10 януари и 20 април. Най-голямото предизвикателство за вас ще бъде да сложите под контрол емоциите и поведението си.
     Имайте предвид, че с разум можете да отстраните по-голяма част от неблагоприятните аспекти на звездите. С повишено внимание правете конкретни инвестиции в недвижими имоти или в ново професионално начинание.
     Стремете се да бъдете последователни и методични през май и в началото на юни, защото имено през тези дни действията и думите ви ще бъдат зорко следени от работодатели или от хора, които могат да изиграят важна роля в кариерата ви.
     Контролирайте разходите и приходите си през юли, август и септември, защото е твърде голяма вероятността да се изправите пред множество непредвидени обстоятелства и задължения около дома или семейството.
     Не влизайте в открито противоречие с по-знаещите, можещите и заможните, ако желаете да съхраните вече завоюваните от вас позиции. Отказвайте заем или друг вид подкрепа, ако с тези свои действия рискувате да попаднете в глупава ситуация. В случай че не можете да откажете, то се подсигурете с договор или с друг подходящ документ.
     Октомври, ноември и декември ще ви донесат достатъчно доказателства, че проявеният от вас разум през първата половина на годината, както и вложените усилия са дали повече от отлични резултати.
{jumi[ads/ads-468.php]}
      Имиджът ви в професионалната сфера ще се подобри. Израстването в кариерата ви ще е факт, като можете и спокойно да се надявате на нови примамливи предложения за работа или друг вид служебно израстване. Късметът заслужено ще е с вас и  по отношение на финансовата ви обезпеченост.