Месечен хороскоп за ноември 2017 г, за зодия Риби
    Мнозина от представителите на зодия Риби през ноември ще бъдат доста раздразнителни. И въпреки, е не се очакват някакви сериозни проблеми, ще имате чувството, е все нещо не ви достига за да бъдете щастливи напълно. Но това не е причина да променяте начина си на живот.   

                       Ще виждате някой недостатъци на близките ви хора, но сега не стои въпроса да се опитвате да ги поправяте. Да им измените позицията едва ли ще успеете, а само ще нагнетите напрежение, от което никой няма да има нужда в този момент.
    Месецът е белязан с прекалената ви чувствителност и с предимно негативни емоции, ако не се овладеете. В състояние сте да ги претворите в положителни, стига да поискате. Забравете за начинанията, които няма да са успешни, въпреки че ще имате подкрепата на вашите колеги. Ако са свързани с нови партньори, може да сте губещите.
    Чувствителността ви не е причина да обиждате и критикувате. Съветът ми е през този месец да си вземете отпуск, за да си спестите напрежението както на работното място, така и сред вашите близки. Грозят ви сериозни проблеми в семейството и с финансовото ви положение. Бъдете внимателни, не се инатете, защото отстрани околните виждат по-добре от вас ставащото. Ще си спестите здравословните проблеми, ако си наложите такт и търпение, въпреки че не виждам начин това да се случи и да премълчавате