Месечен хороскоп за ноември 2017 г, за зодия Водолей
   Основен проблем, който стои на пътя на реализацията на плановете и целите на зодия Водолей, през месец ноември е вашата недалновидност. 

Изграждайки плановете си, мислите само за настоящето, без да си давате сметка какво може да се случи след това. Бъдете внимателни, на кого може да се доверявате. Действайте и мислете балансирано.         
            През Ноември сте орисани да градите професионална кариера, при това устремна и нищо не ви пречи да осъществите мечтите си в делови план. Както винаги ще работите усърдно, защото цените труда и полученото чрез труд. Не е изключение в началото на месеца напрежението в професионален план да доведе до затруднения и свръх-преумора. Гоните целта си докрай, но дали ще успеете или ще се провалите, зависи от вас самите.
   Трудностите и изпитанията са ежедневие във вашия живот, но преодоляването им е достатъчна гаранция за удовлетворение от постигнатия успех, защото не разчитате на никого, а само на себе си и на своята интуиция. Ще имате запознанства, които са ви нужни, но трябва да сте внимателни, за да избегнете поредните нараняващи ви разочарования.
   Не е във ваша полза да се обвързвате във финансово съдружие, само защото някой е погалил егото ви през първата половина на месеца, когато сте податливи на ласкателства и трудно ще избегнете използвачите.