Месечен хороскоп за ноември 2017 г, за зодия Козирог
    Хороскопът препоръчва  да действате самостоятелно, а не в екип. Така няма да губите самостоятелността си и ще избегнете възможността да изпаднете под контрола на някой друг. Не започвайте нещо ново, ако имате съмнения, интуицията няма да ви подведе.

            Ето го месецът, в който трудно ще се владеете, ако ви пречат да сте активни, да работите до изнемога, защото имате възможност да постигнете материална стабилност, която ще ви гарантира спокойствие до края на годината. Въпреки че не ви е лесно да се борите с алчността на вашите колеги, които се чудят как да ви изместят, с работата си и с отговорното си отношение ще заслужите признание и повишение на заплатата.
    Когато ви натоварват с допълнителна работа, разпределете така отговорностите си, че да имате време и за почивка, за да не се налага, навредили на здравето си, да си вземете принудителна почивка. Вашите близки трябва да проявят разбиране и да ви помогнат, като ви осигурят спокойствие у дома, защото от вашите приходи се чувстват добре и те.
    Здравето ви е стабилно, ако си пестите нервното напрежение и не създавате предпоставка за спорове на работното място. Внимавайте с ваши роднини, ако имате ваш бизнес. Не се съгласявайте да назначавате роднини на работа, защото вредата ви е гарантирана. Не давайте заеми. Бъдете отговорни към финансовите си постъпления и веднага осчетоводявайте приходите си, за да избегнете проблемите с данъчните