Месечен хороскоп за ноември 2017 г, за зодия Везни
 Най-важният съвет, който може да даде хороскопът на зодия Везни през месец ноември е да се научат да вярват в себе и в собствените си възможности. Ако самите ви не си вярвате на собствените сили, то какво остава за другите.

    Месецът е подходящ да помечтаете и да изградите план за бъдещето. А това трябва да стане без влиянието на околните. Така ще имате пълна свобода на действие.
    Месецът ви дарява стремеж към стабилност и хармония в отношенията, подкрепени и с изискването на Венера, вашата планета управител. Склонни сте да допускате прекалено да ви обсебват проблемите на другите и да забравяте, че имате и свои собствени грижи и задължения. Смятате, че вашето отношение към тях гради уважение към вас, а всъщност след време осъзнавате, че безвъзвратно сте пропуснали ценни дни за себе си, които няма как да си върнете и сте се лишили от собствения си успех.
    Привличате околните като с магнит. Успявате да ги накарате да правят всичко, което им кажете, заради умението си да убеждавате.
    Можете да се радвате на идеални партньорства в личен план и да бъдете щастливи. При някои от вас няма да е възможна изявата на истинските чувства. Водещи са лицемерието и фалшът. Постоянно създавате отношения на конфронтация и много врагове, а те пречат на перспективата да живеете и общувате нормално