Месечен хороскоп за ноември 2017 г, за зодия Лъв
 Много от представителите на зодия Лъв през октомври 2017 ще се сблъскват с не едно изпитание. Възможно да възникне напрежение в личния живот или в професионален план.

  но това не означава, че със всичко ще бъде така. Ако някъде не върви и има трудности, то на друго място успехите и приятните неща ще бъдат двойно повече. Препоръчва ви се да сте умерени в своя плам и устрем. Тези ваши качества няма да са ви от полза през ноември. Сега е нужно да проявявате търпение и последователност, което ще е доста сложна задача за типичния Лъв.

                 През Ноември предприемате промени. Ще направите и невъзможното, за да наложите вашите нови правила на поведение пред околните. Ще пътувате не само в България, а и зад граница. Съветът ми е да не си взимате почивка, а да използвате месеца, който не ви налага, каквито и да било ограничения при подписване на нови договори и инвестиции в нови проекти.
     Не сте настроени за развлечения, след като имате нови занимания, които са обсебили съзнанието ви и ще ви донесат неочаквано признание. Сега е моментът, докато всички са на почивка, докато няма кой да ви досажда с посещения в дома ви или на вашето работно място, да преоткриете неизползвани ваши знания.