Месечен хороскоп за ноември 2017 г, за зодия Телец
 През Ноември сте длъжни отново да си наложите търпение и да сте отговорни, както към хората от вашето обкръжение, така и към самите себе си.

  Месецът позволява и да си почивате и да сте активни, особено след като не ви досажда влиянието на Меркурий. И все пак е добре да се съобразите с влиянието на ретроградните Уран и Нептун, които изискват от вас да си изясните какво точно очаквате от живота и да претворите кармата, която градите, в положителна.
    Стремежът ви да сте винаги с блестящ външен вид, обичайно ще буди завистливите погледи на околните. Раздавате топлина и чувства, но си наложете мярка. Обичате да будите възхита и не пестите време и средства в това си начинание. През този месец ще се радвате на хора, които неуморно кръжат около вас и галят слуха ви с ласкателства.
    В личните отношения ще държите на вярност и ще сте верни, но ако хванете половинката си в изневяра, не е изключено да решите да се разделите, дори и ако сте стабилна двойка с много години семеен стаж. Начинанията трябва да са добре обмислени. Не споделяйте плановете си. Не се впечатлявайте, ако някой се опитва да интригантства по ваш адрес, защото това е част от живота, а има хора, които само по този начин могат да изпълват дните си със смисъл и съдържание.