Месечен хороскоп за ноември 2017 г, за зодия Овен
     През ноември много от представителите на зодия Овен ще се чувстват просто превъзходно. Жизнената ви енергия ще бъде огромна.

  Ще имате усещането, че можете да се справите със всичко, каквото си намислите.  Но хороскопът ви не препоръчва да се отдавате на това чувство и да се захващате със всичко едновременно. Подредете си целите по приоритети и съсредоточете силите си по важността им.

       Ноември е месецът ви на успешни начинания, ако не сте направили някоя сериозна грешка през миналия месец. Ще се стремите към независимост, нещо твърде трудно сега, защото е нужно много време да повярвате в силите си.
     Себеконтролът е във ваша полза. Не ви съветвам отново да отлагате разговорите, които не проведохте през миналия месец, защото сега успехът ще е с вас. Не реагирайте еуфорично, ако ви поднесат впечатляваща идея. Не изпадайте във възторг пред вашите нови познати или партньори, за да не решат, че вече са ви спечелили и могат да ви използват.
     Бъдете целенасочени, планирайте задачите си и не пилейте времето си напразно, защото през целия месец ви очакват нови предизвикателства, които ще ви обогатят и заредят със сили за активна работа през есента. Колкото и невероятно да ви се струва, вашите прибързани действия отново може да привлекат към вас неподходящи хора, така че внимавайте кого и защо допускате в живота си.
     В личен план ще радвате близките си, защото сте отлична опора и защита на хората, които обичате. Не прекалявайте със заетостта си, за да не си създадете проблеми у дома