Как се обича зодия Везни?
Как се обича зодия  Везни?

    При Везните няма нищо излишно.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Везните са седмият знак на зодиака. Онези, които са родени между датите 23 септември – 22 октомври, принадлежат към Везни. Планетата, която управлява представителите на тази зодия, е Венера. Затова не е чудно, че някои от най-дълбоките рани, които пазим в сърцето си, са причинени именно от някоя Везна.
    Милото, почти хрисимо излъчване на техните лица често е измамно. Везните са изкусни дипломати и съблазнители. В любовта често са безпристрастни. Единството нещо, към което се стремят, е равновесие в личния им живот. Везните са и най-рационалните сред целия зодиак и знаят как да постигнат това равновесие. Тяхната дипломатична същност е готова да покрие с карамел и най-горчивата истина. Те мразят да бъдат груби, което често ги превръща в безпристрастни същества. Жените Везни са малко по-изтънчени във взаимоотношенията си, за разлика от мъжете, родени в края на септември и началото на октомври.
    Независимо от факта, че Везните обичат мира и хармонията, те са в състояние да направят скандал от нищото и със същата лекота могат да намерят точните аргументи в тяхна защита. По ирония на съдбата, закриляните от Венера хора, първи ще се опитат да решат кавгата.     Балансираната и рационална част в тях ги кара да претеглят плюсовете и минусите на всяка ситуация еднакво и безпристрастно. Недостатъкът на тази ясно изразена рационалност е, че тя ги прави нерешителни. За тях е много по-трудно да стигнат до някакво окончателно решение, отколкото да приемат онова, което Съдбата им поднася.
    Като въздушен знак, Везните обичат да правят планове и да ги изпълняват. Те са доста добре ориентирани за онова, което желаят. Обичат да има ред и баланс около тях. Везните никога няма да ви представят действителността през розови очила. За тях нещата са такива, каквито са, и почти нищо не е в състояние да ги убеди ако са по-различни.
    Везните в любовта
    Везните са страхотни, докато са влюбени. Романтични точно толкова, колкото трябва, практични точно толкова, колкото е необходимо, обсебващи точно толкова, колкото да не ви омръзнат. Везните знаят едва ли не с математическа точност какво трябва да направят и кога да го направят. При тях нищо не е излишно. Те са може би един от най-добрите видове влюбени, които някога са стъпвали по лицето на тази земя. Тяхната балансирана природа им дава възможност да ползват най-съвършените комбинации на добрите любовници. Фактът, че са изразителни и красноречиви, ги прави пламенни в любовта, те не се срамуват почти непрекъснато да ви казват колко много ви обичат по хиляди различни начини.
    Те са внимателни и страстни, флиртуващи и чаровни – печеливша комбинация, на която не всеки може да устои. Те са склонни да удавят любимите си хора във внимание и мили, малки подаръчета, които ще се окажат в ръцете ви точно тогава, когато имате най-голяма нужда от тях. Везните практически нямат никакъв проблем да достигнат до сърцето на любимия с чар и остроумие. Те не само са добри оратори, но и великолепни слушатели. Онези от вас, които имат Везни за най-добър приятел или любовник, със сигурност ще потвърдят колко лесно е да се довериш на една Везна.
    Везните обикновено нямат табута, когато става дума за любов и секс. Всичко хубаво, което притежават, може да стане достъпно и видимо едва когато са убедени, че са намерили истинската любов и правилния човек.
{jumi[ads/ads-468.php]}
    Те ще се погрижат за всяка ваша прищявка, фантазия и каприз. Те ще се отнасят към вас като към кралска особа. Те ще бъдат търпеливи и няма да са мнителни. Те ще бъдат всичко онова, което вие очаквате. И да, противно на тяхната безпристрастна природа, ще останат верни, колкото и да ви убеждават, че Везните всъщност са най-флиртаджийската зодия. А когато дойде време да се разделите, те ще го направят по най-нежния начин, така че няма да ви остане време да страдате. Ако имате любима Везна, оставете очакванията си в килера и се отдайте на онова, което е в момента, без да мислите много за бъдещето. Все пак вие сте с човек, чието второ име е Любов.
      
                                                                                           източник:  www.prekrasna.bg