Мъжете в любовта, според зодиите
     Мъжете в любовта, според зодиите

Овенът винаги иска да е триумфиращ
За него няма пречки – ако избранницата му е омъжена или живее на стотици километри, това няма да го спре.
      След като превземе поредната крепост, Овенът се оглежда за нова. Жената вече не е интересна за тях, след като е покорена. Единственият начин да го задържат е да угаждат на всеки негов каприз и да не ревнуват.
          Телецът не е от мъжете, които ще закачат самотни дами на улицата. Той не си пада по флиртове с омъжени дами и предпочитат моногамия. Най-трудното за него е да се раздели с жената, с която излиза, но реши ли го, нищо не променя решението си.
          Близнаците са много общителни и около тях винаги цари атмосфера на флирт. Те са влюбчиви, но е абсурд да размекнете сърцето му. Никоя жена няма власт над мъжа Близнаци.
    Той постоянно тества жената до него, докато не разбере какви прегрешения е готова да му прости, а след това й сервира още по-изненадващи. Жените винаги остават на разположение на мъжа Близнаци, дори след като са минали години от раздялата им.
         Мъжът Рак е идеалният любовник, защото не тормози жената до него с тестове, а я засипва с внимание и подаръци. Още от запознанството Ракът се настройва за сериозни отношения и дори дълго след раздялата са склонни да се виждат с бившата си страст, защото трудно се съпротивляват.
    Мъжът Везни изпитва паника, когато срещне пречка в общуването с жените, защото това му се случва рядко. Ако дамата стане много настоятелна, мъжът Везни се отдръпва.
     Мъжът Дева се влюбва в жени, с които се познава от много години и знае всичко за тях. Дори когато е влюбен, мъжът Дева е здравомислещ. Той не предлага буря от емоции и ураган от страст, но осигурява на жената до него уют и комфорт.
     Той е лидер в отношенията, защото е убеден в собствената си правота.