Как се обича зодия Дева?
Как се обича зодия Дева?

     Девите лесно постигат целите си.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Шестият знак от зодиака е Дева. Хората, родени между датите 23 август – 22 септември, са земни и уравновесени. Тяхната управляваща планета е Меркурий. Девите са наблюдателни и аналитични по природа. Хората от тази зодия отдавна са известни със своя фокус и почти стоманено съсредоточаване. Лесно постигат целта си и вярват, че са създадени, за да бъдат всеотдайни.
     Обичат да се занимават с неща, които изискват аналитичен ум и точност, която понякога може да доведе до излишно престараване.
     Девите са професионалисти в работата си и небрежни у дома. На онова, което правят от 08:00 до 17:00, са отдадени почти маниакално. Главните черти, които могат да бъдат наблюдавани при Девите, са тяхната практичност и удовлетворяващото чувство за бърза реализация на техните материалистични желания. Относително предпазливи по природа, Девите са доста конвенционални за надеждни приятели и партньори. Прецизността и постоянството са двете неща, които Девите изискват преди всичко от себе си, но няма да се разсърдят, ако и останалите им отговорят със същото.
     Девите в любовта
     Често земните елементи демонстрират една неособено голяма привързаност. На моменти поведението им може да се възприеме и като студено. Някои дори казват, че им липсва страст. Въпреки това, трябва да отбележим, че по своята същност те са чувствителни натури. Не ги пренебрегвайте! Земните знаци са склонни да имат доста наелектризираща връзка с техните партньори.
     Аналитичният характер на Девите ги прави пренебрежителни по отношение на страстта като израз на любовта. С правилните партньори Девите без да се замислят захвърлят задръжките и могат да се окажат доста пламенни любовници.
     Никой не може да ви се обясни по-добре в любов от Девите. Словесният им израз е доста красноречив. За тях това е най-успешният начин да запазят любовта и страстта жива. Въпреки че тази тяхна черта понякога може да стане твърде тромава и арогантна, вие трябва бъдете толерантни. Всяка Дева би била много щастлива и всеотдайна, ако разбере, че е открил партньор, който може да приеме интелектуално предизвикателство като израз на любов.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Девите предпочитат да прекарат един ленив слънчев следобед на някоя пейка в парка, отколкото да тренират креватна гимнастика у дома. За тях менталната връзка е много важна и силна. Въпреки своята инертност и неособено голяма заинтересованост в любовта, Девите са много ревниви. Затова внимавайте да не ви застигне гневът на девиците, който може да ви удари със сила не по-малка от 7 по Рихтер.
      
                                                                                           източник:  www.prekrasna.bg