Хороскоп на чувствата
 Хороскоп на чувствата

    Овен – огън и лед
     Емоционални, буйни и страстни натури. Ако намерят своята сродна душа, те могат да бъдат като шестица от тотото, стига наистина да не ги влече към хазарта. Жените от тази зодия са способни на изгаряща, всепоглъщаща и страстна връзка, но могат да бъдат и истински кучки. Астролозите препоръчват да започнете сериозна връзка през втората половина от годината, защото тогава ще имате по-голям късмет и шанс за стабилно партньорство.
{jumi[ads/ads-468.php]}
     Телец – орисани да обичат
     Дамите, родени под този знак, са закриляни от Венера. Те просто са орисани да обичат и да получават любов. Съдбата ги среща непрекъснато с любовта, въпрос на време е да намерят истинската си половинка. Жената Телец е реалистка в чувствата си, не са хаби на празни обороти. Тя е умна, хитра и дори пресметлива. Обича да е материално обезпечена, но не търси облаги от връзките си с мъжете.

     Близнаци – трудни за обичани
     Във всяка дама от тази зодия се разпореждат две жени – често противоречащи помежду си. Променят чувствата и настроенията си. Трудно могат да бъдат обхванати от човешкия разум. Имат своя философия за живота и не признават догмите и задръжките в любовта.

     Рак – опасен чар
     Не е лесно на един мъж да спечели сърцето й. Тя се е барикадирала с толкова много защитни прегради, че емоционалната й същност остава неразгадаема за болшинството. Обича силно и искрено, ако намери сродната си душа. Има високи изисквания към един мъж и не приема всяко приятелство. Взискателна и интелигентна, жената Рак е жена с главно “Ж”.

     Лъв – флиртаджийка от класа
     Мъжете остават в плен на силата, която излъчва. Влюбват се в нейната арогантност, независимост и непоколебим характер. Притежава женствено очарование и е несравнима кокетка, обича да флиртува и изживява силни емоции.

     Дева – хладен ум
     Прави впечатление на дистанцирана и хладнокръвна, но под тази маска просто крие уязвимата си същност. Изгаря от чувства, но не обича да ги демонстрира и да говори за тях. Мъжът до нея трябва да бъде изключително търпелив и да не играе игрички. Който я спечели ще бъде щастлив цял живот.