Месечен хороскоп за октомври 2016 г, за зодия Риби
  През октомври умело ще насочвате живота си в направление, от което ще получите отлични резултати – и като професионална реализация, и материално възнаграждение.

Динамиката и срещите ви с приятели ще ви дадат отговор на важни въпроси, които в последно време вълнуваха мислите ви. До средата на месеца се постарайте да приключите с някои ангажименти навреме, за да може да се отдадете на заслужен отдих. Използвайте умението си да печелите уважението на заобикалящите ви с чар и знания. Приемете поканите, отправени ви от приятели.
    През втората половина на месеца ще имате възможност да започнете работа по проект, който от известно време обмисляхте. Заради правилно подбраните от вас партньори пред вас ще се открие възможност да разширите значително хоризонтите си за реализация в професионалната сфера. Много от вас ще бъдат приятно изненадани от близък, който ще ви засвидетелства любовта и признателността си заради подкрепата, която сте му/й оказали в точния момент.
    В любовта ще бъдете изненадани от интимната половинка с жестове на внимание, които трайно ще се запечатат в съзнанието ви. Ще се радвате на отлично здраве, ако полагате достатъчно грижи за себе си.
    През октомври ще попаднете в щастливи обстоятелства, които може коренно да променят досегашните ви представи. Ще имате шанс да се освободите от някои свои тревоги, свързани със здравето – вашето или на друг член от семейството ви. До средата на месеца разпределяйте рационално професионалните си задължения, за да имате достатъчно време за развлечения, а и за пълноценен отдих. Подсигурете материалното си положение, като не пренебрегвате необходимостта да направите конкретни промени в стила си на работа, особено ако така ще имате възможност да подобрите ефективността си.